Aktywne Wpisy

WielkiNos +822
Psiarska juleczka chwali się, że ma groźnego psa, na którego widok ludzie na ulicy się rozstępują.
Rozstępują się, bo widzą oczami wyobraźni juleczkę, która nie zrobi nic jeśli jej pies się zdecyduje zaatakować, bo fizycznie nie da rady, a jeszcze i ja pies dodatkowo przeciągnie po chodniku za smycz jak się nagle gdzieś wyrwie.
#psiarze #bekaztwitterowychjulek #patologiazmiasta #bekaztwitterowychjulek #dogpill
Rozstępują się, bo widzą oczami wyobraźni juleczkę, która nie zrobi nic jeśli jej pies się zdecyduje zaatakować, bo fizycznie nie da rady, a jeszcze i ja pies dodatkowo przeciągnie po chodniku za smycz jak się nagle gdzieś wyrwie.
#psiarze #bekaztwitterowychjulek #patologiazmiasta #bekaztwitterowychjulek #dogpill

źródło: temp_file6692615887958856187
Pobierz
Arbuzlele +58
#nieruchomosci
źródło: otodom
PobierzTo przyszłość pokaże czy zwlekanie z zakupem było dobrym pomysłem
Większość fliperów zarobiła już na dom, auto i nikt im tego nie zabierze. Na to wszystko zrzucili się kredytobiorcy, którzy mieszkania wielkości kojców dla psa spłacają 20 lat i podatnicy, którzy się im dołożyli w wakacjach kredytowych i bk2%. Sprawiedliwości nie stanie
@Liarek123: no zobacz, ja też nie i co to zmienia? Skoro wszystko jest ok to czemu nic się nie sprzedaje? No ale mój błąd że urodziłem się za późno, albo że nie wybrałem, która zapewniłaby mi cokolwiek na start ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jeszcze jestem na tyle bezczelny, że oczekuję że nie będę musiał zapłacić komuś 100-200 tysięcy zł tylko dlatego
@d00v: A ja nigdzie nie twierdze ze nie jestem za tanimi mieszkaniami, bardzo chętnie oprócz tego co mam kupie sobie jakieś nowsze bliżej morza. Ja mam tylko problem o jego
@Dlkvv
Podkreślam
Z resztą sam widzisz, jakie rząd odwala fikoły, byleby nie było korekty. Gdyby nie Hołownia, to dopłaty by dawno śmigały, a tak tylko Paszyk może tylko obiecywać (co też wpływa na rynek).
trochę brzmisz jakbyś był ofiarą jego nagonek
dokładnie to napisałem w moim
@mickpl: mi jajo lata