Wpis z mikrobloga

@Liarek123: posiadanie mieszkania niczego nie zmienia. Ja swoje już mam a też czekam czasów, gdy fliperzy zaczną się wieszać w stodołach u ojców ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Liarek123: co to argument w ogóle że gościu nie ma mieszkania? Jeśli nie ma, to jest to wręcz spójne z tym że walczy o obniżenie ich cen, a więc jeśli liczy na spadki to logiczne jest że nie kupuje na górce.

To przyszłość pokaże czy zwlekanie z zakupem było dobrym pomysłem
  • Odpowiedz
  • 1
@krdewra Niestety to jest niemożliwe. Za dużo wpływowych osób trzyma kasę w betonowym złocie. Z resztą sam Tomczak o tym palnął w przypływie szczerości, podlanym głupotą lub alkoholem xD

Większość fliperów zarobiła już na dom, auto i nikt im tego nie zabierze. Na to wszystko zrzucili się kredytobiorcy, którzy mieszkania wielkości kojców dla psa spłacają 20 lat i podatnicy, którzy się im dołożyli w wakacjach kredytowych i bk2%. Sprawiedliwości nie stanie
  • Odpowiedz
Ty posiadasz - on nie.

@Liarek123: no zobacz, ja też nie i co to zmienia? Skoro wszystko jest ok to czemu nic się nie sprzedaje? No ale mój błąd że urodziłem się za późno, albo że nie wybrałem, która zapewniłaby mi cokolwiek na start ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jeszcze jestem na tyle bezczelny, że oczekuję że nie będę musiał zapłacić komuś 100-200 tysięcy zł tylko dlatego
  • Odpowiedz
@benzyna_abstrakcyjna @d00v Jakbyście wiedzieli ile on tu siedzi to byście zrozumieli ze jego mental jest nastawiony na to ze gada o tym ze chce spadków by kupić, a nie kupi i tak. Były tanie to też był spadkowiczem.

@d00v: A ja nigdzie nie twierdze ze nie jestem za tanimi mieszkaniami, bardzo chętnie oprócz tego co mam kupie sobie jakieś nowsze bliżej morza. Ja mam tylko problem o jego
  • Odpowiedz
możliwe. Za dużo wpływowych osób trzyma kasę w betonowym złocie. Z resztą sam Tomczak o tym palnął w przypływie szczerości, podlanym głupotą lub alkoholem xD

Większość fliperów zarobiła już na dom, auto i nikt im tego nie zabierze. Na to wszystko zrzucili się kredytobiorcy, którzy mieszkania wielkości kojców dla psa spłacają 20 lat i podatnicy, którzy się im dołożyli w wakacjach kredytowych i bk2%. Sprawiedliwości nie stanie się za dość.

@Dlkvv
  • Odpowiedz
@Liarek123: trochę brzmisz jakbyś był ofiarą jego nagonek, a teraz, zamiast w prost napisać że czujesz się oszukany bo zwlekales i kupiłeś zdrożej, to wypisujesz dziwne swierdzenia o braku wlasnego mieszkania, zauważ ze skoro ON twierdzi że mieszkania już wtedy były za drogie, to postępuje zgodnie ze swoją opinią, to ty twierdzisz że one były tanie, nie ON, wiec wygląda jakby ci się mieszała twoja opinia z jego działaniami.

Podkreślam
  • Odpowiedz
  • 0
@Wielka-Polska-Betonowa No super p-----------e. Po wzrostach 100% w ciągu kilku lat nieruchy spadną o 20-30%.

Z resztą sam widzisz, jakie rząd odwala fikoły, byleby nie było korekty. Gdyby nie Hołownia, to dopłaty by dawno śmigały, a tak tylko Paszyk może tylko obiecywać (co też wpływa na rynek).
  • Odpowiedz