Aktywne Wpisy

mirko_anonim +17
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ehh nie napiszę niczego odkrywczego ale naprawdę mam dość w tym kraju i chodzi mi tutaj o to że prawdopodobnie nigdy nie będzie mnie stać na mieszkanie.
Jestem z patologicznej rodziny, cudem udało mi się osiągnąć w życiu wyjść na prostą. Nie będę o tym się rozdzierał ale kosztowało mnie to dużo niż przeciętną osobę na ulicy.
Dziś mam 33 lata i zarobki ponad 6k, jestem kucharzem.
Moja dziewczyna
Ehh nie napiszę niczego odkrywczego ale naprawdę mam dość w tym kraju i chodzi mi tutaj o to że prawdopodobnie nigdy nie będzie mnie stać na mieszkanie.
Jestem z patologicznej rodziny, cudem udało mi się osiągnąć w życiu wyjść na prostą. Nie będę o tym się rozdzierał ale kosztowało mnie to dużo niż przeciętną osobę na ulicy.
Dziś mam 33 lata i zarobki ponad 6k, jestem kucharzem.
Moja dziewczyna

źródło: 7d8522502a0e4c536d3fa0a9cc96356285c666279c0ba39beee66a5b7968f84a
Pobierz
smuteczek2000s +37
Dziękuję serio.
Byliście wspaniałym gronem!
Będę tęsknić, ale życie się zmienia, nowy rok... stara ja, ale w sumie już chyba wystarczy.
#atencyjnysmuteczek
Byliście wspaniałym gronem!
Będę tęsknić, ale życie się zmienia, nowy rok... stara ja, ale w sumie już chyba wystarczy.
#atencyjnysmuteczek

źródło: temp_file7088298369503819281
Pobierz
źródło: 1000004864
Pobierz* nie dotyczy w uwierzenie w szczere intencje 2137 -go kandydata anty(hehe)systemowego.
Co prawda żeby zarobić hajs zrobił materiał o janoszek, pojechał do indii kręcić jakiś hehe śmieszny teledysk, potem do jakiejś znanej z pudelka karyny do usa nakręcić zabawny wywiad czy jakieś studio yayo z takim typem z rmf fm i gównodramy ze stonogą itd
No podsumowując: Stanowski na pewno nie będzie miał skłonności do robienia cyrku.
@Protectorx: bo nie będzie nim wcale?
@Jergen: jedyne co on może tym wesprzeć to wygraną czaskoskiego w pierwszej turze, jeśli odbierze za dużo
Moim zdaniem świetny pomysł. Niech zniechęceni konfopisem nie głosują z przymusu na Nałrokich, Braunów czy innych Memcenów tylko na Krzysia.
Popieram.
@Ja-szczur: powielasz januszowy mit o jakimś układzie, a Sejm wcale nie jest zabetonowany, co przez ostatnią dekadę pokazał Kukiz, Nowoczesna, trochę Konfederacja, Razem, a ostatnio Hołownia. Trochę zabetonowane są faktyczne rządy, ponieważ u faktycznej władzy są na zmianę dwie siły, tylko z różnymi koalicjantami. Ale do parlamentu praktycznie co kadencję wchodzą nowe siły polityczne i partie, z różnym
Jakby Karolek był zagrożony niewejściem do II tury, to Stano zrezygnuje i przekaże mu głosy xD Oczywiście nie trzeba nikomu mówić, którego kandydata finalnie poprze.
Z niego taki antysystemowiec, jak z chusteczki żagiel.