Aktywne Wpisy

Damianowski +77
Kurła.
Płaciłem po 40zł msc za PS i LR.
Później podnieśli ceny 9,83 euro miesięcznie do 18,60. euro.
Po 2 msc w sumie chcę anulować, bo i tak używam tych narzędzie bardzo rzadko.
Czytam... 92,99. Euro za anulowanie subkrybcji?
Płaciłem po 40zł msc za PS i LR.
Później podnieśli ceny 9,83 euro miesięcznie do 18,60. euro.
Po 2 msc w sumie chcę anulować, bo i tak używam tych narzędzie bardzo rzadko.
Czytam... 92,99. Euro za anulowanie subkrybcji?

źródło: Zrzut ekranu 2025-04-16 060859
Pobierz
Arbuzlele +541
Tymczasem ludzie na początku lat 2000 potrafili wyjezdzac z Polski zagranice sprzedawac swoje wlasnosciowe mieszkania w Polsce, zeby zyc w kilka osob w wynajmowanym domu czy mieszkaniu i tam robic dzieci.
Dajcie już tym wykopkom za darmo mieszkania, może dzietność sie znaczaco nie poprawi, ale za to będą mogli narzekać, że ludzie nie maja dzieci, bo smog, czy to, że jedynie dzieci mozna robic majac dom wśród zielonych, cichych i czystych terenów 200 metrów od Metro Politechnika, a tego nie ma, wiec dzietność nadal leży i kwiczy. #demografia
#nieruchomosci
Ludzie przede wszystkim chca lepszego zycia. Najczesciej dla
@acpiorundc: no drugi też ma, spłacone już ale i tak odkłada decyzje bo cośtam. Ergo, posiadanie mieszkania nie sprawi że ludzie automatycznie zaczną mieć te dzieci. Tak jak piszą wyżej, chodzi o wygode.
@jozef-dzierzynski: ale brak mieszkania powoduje większe prawdopodobieństwo nie posiadania dzieci.
@Dawul: Bzdura.
@Dawul: no... pewnie... za pensję pozwalającą sobie na więcej niż w polsce. kumasz ocb? xdd
@jozef-dzierzynski Tym samym ludzie nie chcą dziadować w młodym wieku i żyć od pierwszego do pierwszego
@Dawul: A w latach 80tych robili dwójke dzieci i mieszkali z rodzicami w szótkę w 30 metrowym mieszkaniu.
o czym to świadczy?
Czyli rozumiem, ze wspolczynniki demograficzne powinny byc kilkukrotnie wyzsze w top 5 miastach w Polsce niz w
W małżeństwach dzietność jest w okolicach 2. Patrząc, że ludzie często mając pierwsze dziecko rezygnują z kolejnych bo okazuje się to trudniejsze niż myśleli więc realizacja powinna być niższa to raczej te preferencje są w całości realizowane a spadek
źródło: Związki a dzietność
Pobierz