Aktywne Wpisy

Jak się szuka różowej, która nie miała w przeszłości żadnych fwb, ons, otwartych związków ani nic z tych rzeczy? Jak to zaobserwować?
#zwiazki #pytaniedoniebieskichpaskow #podrywajzwykopem #p0lka
#zwiazki #pytaniedoniebieskichpaskow #podrywajzwykopem #p0lka

Partyzant666 +62
#raportzpanstwasrodka Polscy youtuberzy w Kambodży to prawdziwi bohaterowie współczesnych czasów – pionierzy contentu, globtroterzy z kamerą w dłoni, odkrywcy smaków i emocji, których przeciętny Kowalski może tylko pozazdrościć. Codziennie podejmują trud niełatwego życia w tropikach. W tej ich kambodżańskiej odysei jest coś hipnotyzującego – może to ta nonszalancja, może p--o Cambodia, może Layboye, a może zwyczajnie ochota przejechać się na swoim zdezelowanym skuterku pod wpływem w prawo i w lewo,

źródło: youtuberzy
Pobierz
Wraz z moją różową planujemy w tym roku wziąć skromny ślub cywilny.
Mamy zamiar zaprosić najbliższą rodzinę tj. rodziców, rodzeństwo, dziadków oraz świadków z osobami towarzyszącymi. Łącznie z 20 osób. Urzędnika ściągamy na miejsce, bo chcemy zrobić całą uroczystość "na miejscu".
Co moglibyście podpowiedzieć w tej kwestii? Planujemy wziąć fotografa na godzinkę, dwie, żeby popstrykał fotki. Nie planujemy DJ'a ani nic takiego. Zwykła uroczystość i później parę godzin na wieczór w lokalu na siedzeniu, rozmowach, piciu i tyle, bez tańczenia i innych dupereli. Zastanawiamy się jeszcze nad wzięciem florystki, która by ładnie przygotowała miejsce składania przysięgi oraz później stoły gdzie będziemy siedzieć. Różowa upatrzyła już sukienkę z Vinted, ja mam zamiar przejść się po mniejszych sklepach i kupić gajerek oraz wybrać się z nim do krawcowej, żeby zrobić go typowo pode mnie.
Obrączki u lokalnego jubilera, żadne kruki, aparty czy inny przepłacony syf. Chętnie posłucham cennych rad oraz uwag, a także pomysłów, bo ciągle mam wrażenie, że o czymś zapominam i nie chciałbym, żeby mi coś umknęło :D
#slub #zwiazki #milosc #slubcywilny
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: heracinsky
Polecam, świetna sprawa
1. Wszystko co ślubne jest droższe więc florystka może wyjść z kilka tysięcy za żywe kwiaty które po 10 h całości imprezy i tak nie zabierzecie do domu czy nie reuzyjecie. Polecam kwiaty sztuczne bo są tanie i potrafią być tak łudząca podobne do żywych że póki ich nie dotkniesz to nie jesteś pewny
1. Jeśli część oficjana jest w zupełnie innym miejscu niż przyjęcie to może się przydać wywiad czy ktoś nie potrzebuje transportu (nie każdy ma prawo jazdy/samochód)
2. Jeśli nie macie parcia na super dekoracje to zasugerowałabym ogarnąć dekoracje samemu, ewentualnie pójść do kwiaciarni i poprosić o skomponowanie kwiatów - florystki potrafią być naprawdę drogie. Chyba
@kasiknocheinmal Uff, to mogę odetchnąć z ulgą, że o niczym nie zapomnieliśmy.
@iiyama Nie masz racji. Pozdrawiam :)
@camelinthejungle Również podzielam tę opinię. Byliśmy na paru małych, mniejszych, skromnych i kameralnych ślubach i wspominamy je w bardzo, ale to bardzo pozytywny sposób. Zupełnie co innego niż na przyjęciu na 100-200 osób.
@TomSz Super pomysł z namiotami, niesamowity klimat bije z Twojego opisu. Myśleliśmy
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów