@Minieri: Jak tak sobie na spokojnie oglądam to tam nie ma kontrowersji, jeśli już to tutaj Szczęsny był faulowany. Typ z Benfiki walczył o pozycję, zastawiał się i tam z obrońców go ktoś mógł faulować, potem jak on leciał to przez to Wojtek nie mógł złapać piłki i tylko ją musnął wybijając na bark de Jonga, nie wygląda to na rękę.
@Minieri: P------e ze lewy w wieku 36 lat i rozegranych 90 minutach szybciej w tej akcji dobiega w pole karne niz ferran ktory startował z podobnej pozycji i wszedł w koncowce meczu.
@Moreover7: z całym szacunkiem ale dziadek Lewandowski z--------a sprintem w 95 minucie przez całe boisko, wyprzedzając młodszych obrońców i wychodzi do czystej pozycji, gdyby Raphinha zdecydował się podać
@ziiemniiak: ostatni tak p----------y mecz to barcelona jak wygrała z PSG 5coś, ale nie można narzekać na brak emocji, poza tym że benfica uznała ze też zagra antyfutbool jak getafe i zamrujue 16 metr
@Minieri: Po takim meczu, to Tomasz Ćwiąkała nie będzie w stanie zasnąć przez całą noc, więc będziemy mogli już rana sobie wyrobić opinię na temat tego meczu ( ͡°͜ʖ͡°)
PS "A mówili, że mój kolega Ćwiąkała nie jest w stanie przyjść"
z całym szacunkiem ale dziadek Lewandowski z--------a sprintem w 95 minucie przez całe boisko, wyprzedzając młodszych obrońców i wychodzi do czystej pozycji, gdyby Raphinha zdecydował się podać
@jutokintumi: można przypuszczać, że przyłożył się do tej bramki bo bramkarz nie miał 100% pewności kto będzie finalizował akcję, musiał mieć na uwadze też Lewego.
@mirasKo-Kalwario: no dobra to mamy 2 może jeszcze jakas sie znajdzie, ale Lewy nie potrafi wygrywać sam meczu jak Brazylijczyk co błyszczy w akcjach indywidualnych
Mirror: https://streamin.one/v/a5eb31f9
#golgif #mecz #fcbarcelona #ligamistrzow #ladnygol
źródło: kurna-co-za-pojebana-akcja-chlopaki-z-barakow
Pobierz@YourNightmare: a u mnie na odwrót, top 10!
PS "A mówili, że mój kolega Ćwiąkała nie jest w stanie przyjść"
źródło: CP2g2yiWcAAmmfb
Pobierz@jutokintumi: można przypuszczać, że przyłożył się do tej bramki bo bramkarz nie miał 100% pewności kto będzie finalizował akcję, musiał mieć na uwadze też Lewego.
@Moreover7: XDDD obejrzyj somie gola ze słowenią albo ze szwecją na euro