Wpis z mikrobloga

Dzisiaj mi się jeden taki chłop starszy w pracy wyżalił jak mu ciężko za tą pensję się utrzymać a nie ma możliwości zmiany pracy, że aż mu łzy poleciały i nwm czemu akurat mi. Niezręczna sytuacja nie wiedziałem co zrobić, no ale nie chciałbym nigdy być w takiej sytuacji i szkoda mi się go zrobiło.
#przegryw #feels
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 39
@Dzedaj_z_Chenoboskion: no takie życie w powiatowych i gminnych zadupiach, jak ktoś nie wyjechał wcześnie i nie ma możliwości już wyjechać albo dojeżdżać albo założyć swojej firmy to w 90% ma przesrane na rynku pracy. A im starszy tym gorzej, znależć ehh
  • Odpowiedz
  • 5
to nie da się w Polsce żyć normalnie mając pracę? J

@Krysztalowa_Wendi: popatrz sobie na ceny najmu i wynagrodzenia, dominanta w 2024 roku to była jak zwykle minimalna krajowa, szczególnie w małych miastach to standard. Średnia jest zawyżona. Nie wiem kto narzekał na uk ale ja nadal słyszałem ciągle że dobrze jest wyjechać gdziekolwiek za granicę jak się w polszy nie układa.
  • Odpowiedz
@Krysztalowa_Wendi wybiła Północ wiec mogę się wylogować z pracy i co za tym idzie pojawiło się co najmniej kilka ciekawszych rzeczy do roboty w pokoju obok niż pisanie z tobą ( ͡ ͜ʖ ͡) poczytaj sobie jakąś książkę to ci może szarych komórek przybędzie towarzyszu. Adios
  • Odpowiedz