Wpis z mikrobloga

@Just_Jump: żaden szanujący się fizjoterapeuta dojeżdżał nie będzie. Dobrego fizjo poznasz po tym, że ma grafik zapełniony na długo do przodu we własnym gabinecie.

Dojeżdżają praktycznie tylko studenci i lebiody.
  • Odpowiedz
@Poemat: nie wiem jak często korzystasz z fizjoterapeuty, ale spojrzałem właśnie na terminy mojej fizjoterapeutki - w tym tygodniu jeden wolny termin w czwartek rano, w przyszłym tygodniu wolny najwcześniej czwartek (tylko godziny w środku dnia ofc).

Najwcześniejszy termin południowy - 12 lutego ( ͡° ͜ʖ ͡°)

I nie, nie korzystam z uroginegekologii ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
spojrzałem właśnie na terminy mojej fizjoterapeutki

@francoisinho: Mój nawet nie ma nigdzie grafiku, trzeba dzwonić lub pisać. Pytałem go kiedyś dlaczego sobie jakiegoś internetowego systemu nie założy, to powiedział, że woli sobie sam wybierać klientów i grafik. I tak jak mówisz. Po znajomości termin na za 3,4 dni i to w środku dnia.
  • Odpowiedz
@Just_Jump: Nie jestem z Krakowa więc nie pomogę tutaj, chyba, że chcesz wpaść do Warszawy do zapraszam.

@francoisinho: W kwestiach ortopedii/traumy/RTSu jestem bardzo dobry. Jw., jak ktoś do mnie piszę osobiście potrafię mieć nawet tego samego dnia możliwość wizyty. I pracuje po 6-10h dziennie ;)
  • Odpowiedz
@francoisinho: Ocenianie specjalisty po ilości pracy 24/7 to bardzo chybiona ocena. Liczy się przede wszystkim jego skuteczność. Oceniam się sam po tym co mówią o mnie właśnie inni. Nie bez powodu też przyjeżdżali do mnie pacjenci specjalnie nawet z takich rejonów Polski jak Szczecin czy Przemyśl ;)
  • Odpowiedz
@francoisinho:tak chodziłem do takich ( ͡° ͜ʖ ͡°) to idziemy dalej znałem też fizjo co robili 5h dziennie i kalendarz mieli full bo byli w centrum Warszawy. Do tego rozróżnijmy fizjo i fizjo. Do części fizjo ludzie mają poumawiane wizyty w tygodnie do przodu bo sobie chodzą na masaże i w ten sposób 5 osób i już masz dzień pełny.
  • Odpowiedz
@TeamBaza: no i fajnie, co w związku z tym?

To co napisałeś zupełnie nic nie wnosi i nie zmienia w tym, co napisałem wyżej:
1) fizjo na poziomie i z doświadczeniem nie będzie dojeżdżał do pacjenta, bo ma na pęczki pacjentów, przyjeżdżających do niego
2) jeśli grafik świeci pustkami to usługa jest niskiej jakości albo cena za wysoka do jakości
  • Odpowiedz
@francoisinho: no i co w związku z tym?
A ja ci powiem że chodziłem i do topowych fizjo i jednocześnie drogich co mieli obłożenie pod sufit a się gowno znali.
No i jak to jest, jeżeli ktoś ma pełny grafik i dużo bierze to znaczy że się zna? G---o prawda
  • Odpowiedz
@TeamBaza: oczywista jest korelacja między liczbą pacjentów a jakością usługi. To, że zdarzają się wyjątki od tej reguły również jest oczywiste.

Fizjoterapeuta to nie magik, nie będzie mógł pomóc 100% pacjentów, być może z twoim problemem sobie nie poradził, co nie musi oznaczać, że jest złym specjalistą.
  • Odpowiedz