Aktywne Wpisy

mirko_anonim +154
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Muszę to gdzieś z siebie wyrzucić, a od żony tylko słyszę: "nie martw się, coś wymyślisz". Firma którą budowałem przez 7 lat, a która to posiadała autoryzację jednego z producentów elektroniki, wypowiedziała nam umowę z 14-dniowym okresem wypowiedzenia. Zwalnianie 15 pracowników, pomoc w znalezieniu im nowej pracy, wypowiedzenie lokalu, mediów, usług itd. To wszystko spoczywa teraz na moich barkach. Ktoś pewnie zapyta o powód rozwiązania umowy, że napewno
Muszę to gdzieś z siebie wyrzucić, a od żony tylko słyszę: "nie martw się, coś wymyślisz". Firma którą budowałem przez 7 lat, a która to posiadała autoryzację jednego z producentów elektroniki, wypowiedziała nam umowę z 14-dniowym okresem wypowiedzenia. Zwalnianie 15 pracowników, pomoc w znalezieniu im nowej pracy, wypowiedzenie lokalu, mediów, usług itd. To wszystko spoczywa teraz na moich barkach. Ktoś pewnie zapyta o powód rozwiązania umowy, że napewno

Pompejusz +284
Nieruchomości w rękach publicznych na tani wynajem? Ok ale żadnego k---a wykupu tego za bezcen. Państwo sfinansowało budowę - ma w rękach państwa zostać.
#nieruchomosci
#nieruchomosci
Chciałbym z szanownym państwem podzielić się taką śmieszną sytuacją...
Otóż jeden z typów wrzuca na tag wypowiedź srawka, który zarzucał kiedyś meksykanowi chęć zawładnięcia szkolną... no tak, potem sam zawładną. Źle się zestarzało. Chciałem odpisać. Otóż okazało się, że nie mogę. No ciekawe czemu, odpowiedź jest na obrazkach.
źródło: sfdfgfd
PobierzPrzeczytają, przeczytają, zawsze czytają a niektórzy nawet screenują.
Hejtowałem wtedy kogo innego, pewnie nawet za dwadzieścia lat nadal będę hejtował. Co najwyżej zmienię obiekt, którym będę gardził.
Co pozwala wysnuć mnje wniosek,że gdybym w czasach o których piszesz udzielał się na Wykopie, pewnie jechałbym po mexicano jak po mopru.
Za to klaskanie mu uszami przy wykopywaniu Meksykana to jakieś nieporozumienie było. A warto zaznaczyć że klaskali mu nawet
@bellacavem: Oj nie bądź taki krytyczny wobec siebie, jest spora szansa, że jednak byłbyś z tej inteligentniejszej frakcji wykopków, tak jak jesteś i teraz.
źródło: fhgtuy
Pobierz@BombaskaEskadraLotnicza: Cóż, p-----------m się do Mirków, Mirki się p------------ą do mnie, ale prawie nigdy nie traktuję tego jako wojny - nawet ta sytuacja pokazuje, że jednym razem masz z kimś odmienne zdanie, a innym stoicie po tej samej stronie :v
Nie kojarzę co robił rudy w 2018. Mam świadomość jego aktywności odkąd starał się mieć wpływ na szkolną i pojechał tam robić za kolejną postać. Tego tyczy się moja ocena całokształtu jego postaci. Zakładam, że jego znaczenie wcześniej było tak samo żadne jak każdego innego widza.
Tylko co ma do rzeczy jego
@BombaskaEskadraLotnicza: Domyśliłem się. Ale po prostu lubię podkreślać, że nie warto się żreć z mirkami xD
No a co do Rudego, to on pojawił się pod koniec 2018 lub na początku 2019. Mimo że wprowadził go Amigdalinowy Rafałek, to sprawiał wrażenie bardzo spoko gościa. Tjw. słuchał społeczności, dostarczał materiały i tylko dwóch Mirków go jechało.
Pierwsze potknięcie zaliczył jak