Wpis z mikrobloga

#kononowicz

Chciałbym z szanownym państwem podzielić się taką śmieszną sytuacją...
Otóż jeden z typów wrzuca na tag wypowiedź srawka, który zarzucał kiedyś meksykanowi chęć zawładnięcia szkolną... no tak, potem sam zawładną. Źle się zestarzało. Chciałem odpisać. Otóż okazało się, że nie mogę. No ciekawe czemu, odpowiedź jest na obrazkach.

BombaskaEskadraLotnicza - #kononowicz 

Chciałbym z szanownym państwem podzielić się ...

źródło: sfdfgfd

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@bellacavem: Nie wiem czy się zrozumieliśmy. Chodzi mi o to, że ci którzy dziś dołączyli do gadania na srawka, sami mu kiedyś pomagali wprowadzić obecny stan rzeczy. Srawek wykorzystał ich potrzebę n-----------a byle kogo, byle było kogoś n---------ć. Wówczas, połowa postów tutaj to było pisanie o tym, że trzeba usunąć meksyka vel. statywiano ze szkolnej. No i usunięto, a, że natura nie znosi próżni to mamy co mamy.
  • Odpowiedz
@BombaskaEskadraLotnicza: to dla mnje prehistoria. Nie śledziłem wtedy Szkolnej.
Hejtowałem wtedy kogo innego, pewnie nawet za dwadzieścia lat nadal będę hejtował. Co najwyżej zmienię obiekt, którym będę gardził.
Co pozwala wysnuć mnje wniosek,że gdybym w czasach o których piszesz udzielał się na Wykopie, pewnie jechałbym po mexicano jak po mopru.
  • Odpowiedz
@BombaskaEskadraLotnicza: Nie oszukujmy się - na samym początku niemal wszyscy dali się złapać na Rudego (Jedynie @piSSowiec39 i @Alfons_Metody po nim ciśli, przy czym Alfons to był tagowy smerf maruda i on do wszystkiego się p-----------ł) - nic w tym złego nie było, póki nie pokazał swojej prawdziwej twarzy.
Za to klaskanie mu uszami przy wykopywaniu Meksykana to jakieś nieporozumienie było. A warto zaznaczyć że klaskali mu nawet
  • Odpowiedz
gdybym w czasach o których piszesz udzielał się na Wykopie, pewnie jechałbym po mexicano jak po mopru.

@bellacavem: Oj nie bądź taki krytyczny wobec siebie, jest spora szansa, że jednak byłbyś z tej inteligentniejszej frakcji wykopków, tak jak jesteś i teraz.

Nie oszukujmy się - na samym początku niemal wszyscy dali się złapać na Rudego (Jedynie @piSSowiec39 i @Alfons_Metody
  • Odpowiedz
bo wpis obok widziałem, że nie byłeś mi zbyt przychylny w konfrontacjach np. z Wiliamem2137

@BombaskaEskadraLotnicza: Cóż, p-----------m się do Mirków, Mirki się p------------ą do mnie, ale prawie nigdy nie traktuję tego jako wojny - nawet ta sytuacja pokazuje, że jednym razem masz z kimś odmienne zdanie, a innym stoicie po tej samej stronie :v

• Odpowiedz
@Zwanek: W żadnym razie nie chodziło mi o stwierdzenie jakiegoś naszego konfliktu. Tak mi się rzuciło w oczy...

Nie kojarzę co robił rudy w 2018. Mam świadomość jego aktywności odkąd starał się mieć wpływ na szkolną i pojechał tam robić za kolejną postać. Tego tyczy się moja ocena całokształtu jego postaci. Zakładam, że jego znaczenie wcześniej było tak samo żadne jak każdego innego widza.

Tylko co ma do rzeczy jego
  • Odpowiedz
W żadnym razie nie chodziło mi o stwierdzenie jakiegoś naszego konfliktu.

@BombaskaEskadraLotnicza: Domyśliłem się. Ale po prostu lubię podkreślać, że nie warto się żreć z mirkami xD
No a co do Rudego, to on pojawił się pod koniec 2018 lub na początku 2019. Mimo że wprowadził go Amigdalinowy Rafałek, to sprawiał wrażenie bardzo spoko gościa. Tjw. słuchał społeczności, dostarczał materiały i tylko dwóch Mirków go jechało.
Pierwsze potknięcie zaliczył jak
  • Odpowiedz
@Zwanek: Dzięki, z grubsza kojarzę o co chodzi. Niemniej. Problem o którym piszę to to, że kiedy już np. dla mnie było jasne, że srawek to psychol, spora część wykopków mu pomagała. Nie wprost, właściwie nie świadomie. Pomagając mu w pozbywaniu się meksyka. Dla nich to była zabawa w jechanie z menelem dla funu. Dla srawka prywatyzowanie szkolnej. Te same osoby, które dobrze się w to bawiły, dziś płaczą, że
  • Odpowiedz