Wytłumaczy mi ktoś czy te ceny do taniego gamepassa z chin poszybowały tak w górę? Robię to pierwszy raz i po zsumowaniu zamówienia w każdej możliwej opcji wychodzi przykładowe 27 zł zamiast 15,80 zł miesiąc. Robię coś źle czy takie są teraz ceny?
@Krs90 @Medonix udało mi się znaleźć 10 miesięcy za 22 zł, ale po aktywowaniu subskrypcji nie doliczyli mi dodatkowego miesiąca i finalnie mam 9. Dziwne
@Reynald: ten miesiąc dodatkowy nie zawsze wpada. tanigamepass.pl i @XGPpl nie dość, że nigdzie o tym nie informują to zawsze jest uwzględniony w cenę (wiadomka, lepiej się ich reflinki klikają) +1 miesiąc wpada jako bonus za włączenie płatności cyklicznych Ultimate. Najczęściej się go nie dostaje jeśli już wcześniej cykliczne były włączone (np przy poprzednich kodach core) lub jeśli nie ma dodanej formy włatności do konta. No i czasem nie
Wytłumaczy mi ktoś czy te ceny do taniego gamepassa z chin poszybowały tak w górę? Robię to pierwszy raz i po zsumowaniu zamówienia w każdej możliwej opcji wychodzi przykładowe 27 zł zamiast 15,80 zł miesiąc. Robię coś źle czy takie są teraz ceny?
+1 miesiąc wpada jako bonus za włączenie płatności cyklicznych Ultimate. Najczęściej się go nie dostaje jeśli już wcześniej cykliczne były włączone (np przy poprzednich kodach core) lub jeśli nie ma dodanej formy włatności do konta. No i czasem nie