Wpis z mikrobloga

#kanalzero
Pamiętacie te zapowiedzi, że kanałzero to będzie rewolucja?

A skończyło się na miałkim kanale ogólnotematycznym w którym stanowiski raz na jakiś czas odstawia hepeningi dla wyświetleń.

Czy ten cyrk który stanowski planuje w czymś pomoże? Nie ba jeszcze pewnie zabierze on głosy głównie mentzenowi bo znajdą się brajanki z jersej co będą na niego nieironicznie głosować.

Co to da stanowskiemu? Wyświetlenia, skandale, uwagę ludzi. I pomoże nie dostać się kandydatowi niezależnemu do drugiej tury
tubkas12 - #kanalzero 
Pamiętacie te zapowiedzi, że kanałzero to będzie rewolucja?

A...

źródło: b88a943c289cde23f5fd920c1ab9084bb0b3e4970bdf281e9c24e20e5948a953

Pobierz
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@VanGogh: stanowiski wiadomo że jako krypto pisior pomaga swojemu ugrupowaniu więc nie mam pretensji. Ale mówię co będzie - stanowski zaszkodzi innych kandydatom z poza pisu i po bo beton tych partii i tak będzie głosował na swojego kandydata a reszta czyli zbuntowany elektorat może na stanowskiego zagłosować - część na poważnie, część "na złość" po-pis a część dla beki. Tak czy inaczej szkodzi on innym niezależnym kandydatom

wygrać nie
  • Odpowiedz
Nie ba jeszcze pewnie zabierze on głosy głównie mentzenowi bo znajdą się brajanki z jersej co będą na niego nieironicznie głosować.

@tubkas12: brzmi super, bardzo pożyteczna robota
  • Odpowiedz
@tubkas12: To nie oglądaj i nie podbijaj mu popularności. Ja gościa nie śłedzę, a tyle wysrywów (jak ten) jest dzień w dzień o nim na mirko, że praktycznie cały czas wiem co się tam dzieje.
  • Odpowiedz
  • 0
@tubkas12 o kurde, możesz mieć rację z tym Memcenem, nie pomyślałem o kandydaturze Stanowskiego w ten sposób. Ale jeśli dzięki Stanowskiemu mencen dostanie mniej głosów to genialnie. Kandydaci konfederacji będą i tak mieć marginalne poparcie, ale im mniejsze tym lepiej.
  • Odpowiedz
  • 0
@L3stat: tylko wiesz później osoby głosujące na stanowskiego, mentzena i hołownie w drugiej turze zagłusują raczej na pisiora bo trzaskowskiego nienawidzą i może on wygrać wybory.
  • Odpowiedz
  • 0
@L3stat zwróć uwagę, że fani stanowskiego często gadają o uśmiechniętej polsce i tak dalej. to jest retoryka prawicowa ( ͡° ͜ʖ ͡°) w pierwszej turze zagłosują na stana bo hehe śmieszne a w drugiej na nawrockiego bo fajnopolak nie może być prezydentem

tak było identycznie z kukizem i bodajże duda wygrał wybory
  • Odpowiedz
A skończyło się na miałkim kanale ogólnotematycznym

@tubkas12: Tak tak, w którym jest taki Meller, jeden z najsensowniejszych i znanych dziennikarzy, pracował we "Wprost",TVN, "Newsweek", WP.PL, Esce Rock, „Polityka”, często na wysokich stanowiskach, jest Gwiazdowski - legenda ekonomii, czy Andrzejczak - były dowódca Sztabu Generalnego.
Ależ was piecze, ależ boli. xDDD Ja mam Kanał Zero gdzieś, ale miło patrzeć jak się wijecie i wypisujecie farmazony. ( ͡° ͜ʖ
  • Odpowiedz
  • 0
@jarzyn86: jak jesteś pisowcem - to w niczym. jak jesteś z po to też w niczym bo trzaskowski wejdzie do drugiej tury. jak chcesz kogoś z poza pisu albo po to dopiero zaczynają się problemy
  • Odpowiedz
  • 0
a jak tam nie ma Twojego kandydata?

@jarzyn86: to nie głosuj. identyczna sytuacja była z kukizem, kukiz głos oburzonych, nie mających na kogo głosować. dzieki kukizowi wygral duda
  • Odpowiedz