Wpis z mikrobloga

Mireczki, jaki sklep w Warszawie ma największy wybór agd do zobaczenia na miejscu? Bo czytałem, ze różne sklepy mają różne modele np lodówek albo piekarników tylko dla nich więc chyba trzeba będzie po prostu złapać jakąś promkę na 4 gratis czy coś. Ale zależy mi żeby jak najwięcej zobaczyć podczas takiej wycieczki. Dziekuje za pomoc!

#dom #mieszkanie #remontujzwykopem #agd #rtv #mediaexpert #mediamarkt #rtveuroagd #warszawa
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@haabero: przechodziłem przez podobny problem w #perlapulnocy i niestety trzeba bylo jeździć, ale w sumie to nie ma potrzeby odnajdywania konkretnego modelu. często te sprzęty między sobą różnią się tylko jakąś pojedynczą funkcją, pleckami w lodówce czy zasobnikiem na wodę lub elektronicznymi przełącznikami zamiast analogowych.
no i z własnego doświadczenia powiem, że mi ta promka '5 gratis' nie siadła w pełni, choć miałem do kupienia całe agd do
  • Odpowiedz
@haabero: tak jak mówi @w00nski na te promki trzeba uważać. W euro AGD jest to samo z tego co pamiętami, w dodatku rabaty są naliczane od ceny pierwotnej. Ewentualnie polecam obczajac moment kiedy się pojawi opcja rat zero procent z 2 ratami gratis, bo to ci pozwoli obniżyć cenę od już zrabatowanego sprzętu (nawet jak finalnie chcesz brać za gotówe, to przecież po tym jak sklep pokryje gratisowe raty
  • Odpowiedz
  • 0
@w00nski: dziękuweczka. Wlaśnie coraz bardziej myśle nad tym zeby jednak kupić to co mi się podoba i jest w miare tanie bo większość ma dokladnie te same funkcje XD
  • Odpowiedz