Aktywne Wpisy

adamsowaanon +75
Kobiety są brudniejsze,śmierdzą bardziej w porównaniu od facetów:
-reklamy na grzyba pochwy w tv to wielu słyszało, z nikąd się to nie bierze
-leci im krew i jakiś śmierdzący śluz podczas okresu i owulacji potem
-nakladaja makijaż praktycznie codziennie i często chodzą tak większość dnia, skóra wtedy nie ma jak oddychać i się poci, obumiera naskórek,
-wszczepiaja sobie sztuczne c---i, tyłki, usta, to jest ciało obce dla ciała człowieka więc zdarza się że powstaje
-reklamy na grzyba pochwy w tv to wielu słyszało, z nikąd się to nie bierze
-leci im krew i jakiś śmierdzący śluz podczas okresu i owulacji potem
-nakladaja makijaż praktycznie codziennie i często chodzą tak większość dnia, skóra wtedy nie ma jak oddychać i się poci, obumiera naskórek,
-wszczepiaja sobie sztuczne c---i, tyłki, usta, to jest ciało obce dla ciała człowieka więc zdarza się że powstaje

W maju mam jechać na tygodniową delegację do Lubuskiego (Łagów). Nigdy nie byłem w tym województwie nawet przejazdem. Co koniecznie trzeba zobaczyć, zwiedzić oprócz MRU i figury Jezusa?
#lubuskie #pytanie #zielonagora #gorzow #swiebodzin #miedzyrzecz
#lubuskie #pytanie #zielonagora #gorzow #swiebodzin #miedzyrzecz
Gdzie można kupić pączuchy w dobrej cenie? Chcę kupić taki karton jak dają w biedronce na tłusty czwartek (bodajże 30 sztuk), orientuje się ktoś czy już coś takiego sprzedają w biedronkach (albo innych sklepach) i ewentualnie jaka cena?
Na pohybel tłuszczom, zagęszczaczom i węglowodanom.
#biedronka #gotujzwykopem #zakupy #lidl #paczki #paczki #dieta #slodycze #fit #sylwetka #promocje #gotowanie #kuchnia #dania #potrawy
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
źródło: z29471875IHR,Ceny-paczkow-w-tlusty-czwartek--Paczki-z-Biedronki
Pobierz〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Co do pączków z piekarni to ja się przejechałem w poprzednim roku, kupiłem na wypasie, z kremami srami bajerami, i jeść się nie dało, a drogie to.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: heracinsky
Ale ogólnie jakieś w kartonach są ciągle - np. donuty, takie jak na zdjęciu: https://maps.app.goo.gl/igyGt5nobDVwGkTF8 tylko cena sporo wyższa od tamtych zwykłych.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰