Aktywne Wpisy

23567435375 +189

czehuziom +5
#hotelparadise Andrzejek po programie podobno groził ś…cią Natalii. Gościu ma chyba jakiś większy problem z głową, może dwubiegunowka.
Agatka olała Kubusia po programie. Nie miała dla niego czasu, po czym ja już pogadała w końcu to wystawiała zdjęcia z jakimś typem ubranym w ciuchy Armani czy c--j ci wie jakie ;)
Agatka olała Kubusia po programie. Nie miała dla niego czasu, po czym ja już pogadała w końcu to wystawiała zdjęcia z jakimś typem ubranym w ciuchy Armani czy c--j ci wie jakie ;)

![3 tys. zł mandatu i 10 pkt karnych dla kierowcy mercedesa. Naganny manewr [FILM]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/24202243bc6a841ba9ad7b6db8e971258e3c25d0681fbf20a1110e3c14bd9ba5,q80.jpg)

Na co zwrócić uwagę przy zakupie? Jakieś konkretne firmy polecacie/odradzacie? Każda uwaga na wagę złota :)
#ryanair #wakacje #podroze #latanie
Kupiłem taką niewielką w auchan, marki "airport travel design" i kurna to ile lotów już przeszła zapakowana pod korek, to bym się po niej nie spodziewał.
Kółka w całości, rączka się wysuwa, suwak się nie pruje, nic nie popękało.
Jeśli nie ma stałych elementów (lub nie składanych) mogą być nawet wymiary większe. Nie trzeba pakować pod korek. Na miejscu taki zapas miejsca w bagażu się przyda. Wymiary i waga jest sprawdzana w momencie odlotu. W samolocie po przylocie nikt tego nie sprawdza. Więc na czas wejścia na pokład można mieć cześć rzeczy np na