Aktywne Wpisy

Metodzik +105
✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁 DARMOWA GRA NA EPIC ✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁
🔥 [Super Space Club]() za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
Steam: Pozytywne (37 ocen)
🔥 [Super Space Club]() za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
Steam: Pozytywne (37 ocen)

darkmen2905 +33
Koniec, pękłem, poddaję się...
Dzisiaj wybiły moje 30 urodziny. 10 lat jestem singlem. Do tej pory nie znalazłem nikogo na dłużej niż na 2 miesiące.
Oficjalnie wycofuję się z rynku matrymonialnego, przestaję korzystać z aplikacji randkowych (Tinder, Badoo, Boo, Bumble, FB Randki), przestaję chodzić na randki.
Jestem zmęczony kobietami z problemami emocjonalnymi, z którymi nie są w stanie sobie poradzić i oczekują, że zrobi to ktoś za nich.
Dzisiaj wybiły moje 30 urodziny. 10 lat jestem singlem. Do tej pory nie znalazłem nikogo na dłużej niż na 2 miesiące.
Oficjalnie wycofuję się z rynku matrymonialnego, przestaję korzystać z aplikacji randkowych (Tinder, Badoo, Boo, Bumble, FB Randki), przestaję chodzić na randki.
Jestem zmęczony kobietami z problemami emocjonalnymi, z którymi nie są w stanie sobie poradzić i oczekują, że zrobi to ktoś za nich.
W całej 3 rzeszy pokazywano jak lecą rakiety V2 na Londyn a nie hajlowano LEFAKUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!one11!!
XD
źródło: 0cf755f97ccb093763531933fb4fa6dedd59186b665f844a2ec049f8293c36c3
PobierzKomentarz usunięty przez autora
idz do moderacji jeczec a nie do mnie
a tag honkhonk to sie raczej do twojego lewicowego umyslu odnosi
tak bardzo zabolal cie imbecyl, ze wrzucasz screen by wszyscy wiedzieli, ze tak cie nazwałem?
silny umysłem jestes.
ps. tak niestety przyznaje powielilem fejka, ale później to
@erebeuzet: dziękuję i szanuję.
Ja tą narrację pierwszy i ostatni raz zobaczyłem u ciebie, wcześniej tego nie widziałem i dlatego tak mnie to rozbawiło. Napiszę szczerze, że gdybym tego fejka widział wcześniej, to nawet na twój komentarz nie zwróciłbym uwagi.
Moja pierwsza myśl była taka: "ale bezczelny fikołek i jeszcze mnie obraża" i zgłosiłem, i tyle. PEACE.
również szanuje. pozdrawiam
@erebeuzet: Chwilowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: temp_file8810280206984499912
Pobierz@erebeuzet: czyli czytasz wysryw, kopiujesz go i wstawiasz jako argumentXD.
Wykopek po zawodówceXD