Wpis z mikrobloga

Cześć. Mam pytanie do osób, które same wyjeżdzały do za granicę przez agencję. Czy w tych kwaterach pracowniczych można bezpiecznie przechowywać np: laptopa? Potrzebuję raz na jakiś czas cos tam zrobić, a biorę pod uwagę wyjazd na 3 miesiące.
Czy raczej w kwaterach wsadzają kilku pracowników i ciężko o bezpieczeństwo własnych rzeczy?

#praca #pracbaza #bezpieczenstwo
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Roksanos: Zależnie od agencji możesz trafić na jednoosobowe, zamykane pokoje i sprzątaczkę co sobotę jak również ruinę z pokojami po 3 osoby i prywatność jakąkolwiek to będziesz miał tylko w kiblu. Z doświadczenia Ci powiem, że większość ludzi pracujących przez agencję to niestety patologia. No chyba, że wyjeżdżasz do pracy w jakiejś specjalistycznej branży to tam bardziej dbają o pracowników. Jak jedziesz do Holandii to wal na priv, zaczynałem 9
  • Odpowiedz
  • 0
@ww00: Na razie tylko o tym myślę. Robie po prostu rozeznanie. Jak będę już pewny i wybrałbym Holandię to się odezwę :)

Niestety jak na razie brak doświadczenia w pracy za granicą i chciałem przełamać pierwsze lody, ale opinie ludzi o pracy przez agencję nie zachęcają ;p
  • Odpowiedz