Wpis z mikrobloga

Heja!
Szukam osób do pogrania w ffxiv, jestem nowym graczem, chociaż kilka lat temu troche sie już grało w finala14. Tym razem najnardziej interesuje mnie roleplay. Ktoś byłby chętny na rp w grze, albo czy jest jakieś FC na to nastawione?

#ffxiv #rp #fc
KatsuSan - Heja!
Szukam osób do pogrania w ffxiv, jestem nowym graczem, chociaż kilka...

źródło: ff14

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@KatsuSan: jak umisz w angielski, szukaj raczej anglojęzycznych FC, które są po prostu dużo większe, no i jest większa szansa, że trafi się na coś porządnego. Polskojęzyczne skupiają głównie ludzi, którzy no... są za głupi, by nauczyć się angielskiego, powiem wprost.
  • Odpowiedz
  • 0
@tomtom666: Masz racje angielskie rp jest bardzo rozbudowane, i tak jak potrafie dogadać sie po angielsku, tak pisanie roleplayu po ang, troche mnie jednak ogranicza i nie czuje sie w tym tak swobodnie jak piszac w języku ojczystym :3 Po za tym w innych grach udało mi sie pozanć naprawdę fajne osoby odgrywajace rp po polsku na wysokim poziomie. Nie wiem czy też tak jest w ff14 ale szczerze mam
  • Odpowiedz
@KatsuSan: a to nie moja bajka, ale na discordzie lovebringers wybierasz role roleplay i tam masz kanał do szukania ludzi którzy też robią rp (takie jak w wowie xD), ale po polsku raczej nie znajdziesz takich osób bo w ff takie zwykłe rp to raczej nie jest zbyt popularne
  • Odpowiedz