Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Siema, mój cel na ten rok to zejść tak do 71 kg przy 188-190cm, waga teraz koło 86 kg, ile czasu to zajmie? Bo są boczki.
#silownia #mirkokoksy
#silownia #mirkokoksy

Gdyby każdy miał swoje mieszkanie w wieku 25 lat, to realnie w 28 roku życia zacząłby reprodukcje i byłaby szansa na coś więcej niż tylko jedno dziecko
#demografia #nieruchomosci #dzieci
Możecie mi wytłumaczyć jak i skąd ludzie posiadali mieszkania przez całą historię?
Z tego co wiem to większość historii... mieszkaliśmy w gównianych warunkach, bez bieżącej wody, prądu, telewizji itp. Nawet za komuny był problem z mieszkaniami xD
@Avekkk: bzdura - nie, nie bronię horrendalnych cen mieszkań. Nie one są jednak kluczowym czynnikiem. Przekaz medialny nie pokazuje dziecka jako czegoś ważnego, celu w życiu i objawu powodzenia. Za to nazywa je gówniakami, bachorami. Kościół Katolicki nie jest święty ale jeśli chodzi o parcie na posiadanie dzieci ma rację. Hedonizm, tak, hedonizm,
Wszystko
@diana2992: a co to znaczy sensowna praca dla kobiet? W kółko słyszę jak to ludzie z wykopu pracują zdalnie na komputerach. Więc co za problem pracować że wsi 80km od np. Gdańska czy Wrocławia? Zresztą myślisz że kobiety u mnie na wsi zarabiają mniej od facetów na tych samych stanowiskach?
Fryzjerki zarabiają średnią krajową, księgowe w szkołach
Może po prostu zaczniemy wyłączać prąd. Co jakiś czas o jakieś abstrakcyjnej godzinie typu 20:30 do 4:30 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Problemem to zbyt późne wejście na rynek pracy (pod warunkiem ze celujemy ambitnie, bo jeśli
I to dotyczy większości ludzi. Jak już mają swoje mieszkanie to chcą pokorzystac z życia a o dzieciach nie myślą bo nie chce im się w to bawić.
Inna sprawą że ludzie kiedyś z powodzeniem mieli dzieci i w wieku 35-40 lat. Nie wiem co jest nie tak z każdym zdrowiem ze dziś to rzadkość.