Aktywne Wpisy
Wilk__95 +29
Do wszystkich osób publikujących treści pod tagiem #sebcel na Wykop.pl
Granica została przekroczona. To, co od dłuższego czasu pojawia się pod tym tagiem, nie jest krytyką, tylko zorganizowanym hejtem, który narusza moje dobra osobiste i wizerunek. Każda kolejna próba ośmieszania, zniesławienia czy ataku będzie traktowana jako dowód w sprawie.
Nie interesują mnie anonimowe docinki, bo „anonimowość” w internecie kończy się w momencie, gdy sprawą zajmuje się sąd. Wbrew temu, co niektórzy sądzą,
Granica została przekroczona. To, co od dłuższego czasu pojawia się pod tym tagiem, nie jest krytyką, tylko zorganizowanym hejtem, który narusza moje dobra osobiste i wizerunek. Każda kolejna próba ośmieszania, zniesławienia czy ataku będzie traktowana jako dowód w sprawie.
Nie interesują mnie anonimowe docinki, bo „anonimowość” w internecie kończy się w momencie, gdy sprawą zajmuje się sąd. Wbrew temu, co niektórzy sądzą,

SaintWykopek +846
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Lol. Uno reverse xD
#shitpost #prawo #zwiazki
(Nie umiem tagować z telefonu)
@nieraz-nie-dwa: b8
takie wezwanie dostaje się listem ze zwrotnym potwierdzeniem odbioru
źródło: temp_file3833293031880514161
Pobierz@nieraz-nie-dwa: no dobra, już wiemy, że jesteś kłamcą. Ale proszę odpowiedz: właściwie to po co to zrobiłeś? Po co właściwie kłamać na wykopie? Przecież nic ci to kompletnie nie daje poza tym, że zaniża jakość dyskusji. Jesteś atencjuszką, czy coś? ¯\(ツ)/¯
Wybaczcie że nie pisze więcej szczegółów ale z jednej strony staram się już do tego nie wracać a z drugiej strony wiem, że ona może to czytać bo podczas rozprawy pojawił się wątek wykopu. Jeszcze nie daj boże będzie mnie ścigać na drodze cywilnej. Przeglądała nawet bloga mojej bieżącej dziewczyny i chciała dostęp do moich
dostałem już przelew 1600 pln od "Państa Polskiego" oraz 1600 pln od ex za rozprawę odwoławczą, ale o dziwo zwrotu kosztów (ok 7-8k pln) za rozprawę główną jeszcze nie dostałem
niby zostałem uniewinniony, mają mi zwrócić hajs, ale czuje się przegrany - tyle stresu i straconego
Tak z ciekawości, czemu nie zadzwonili tylko e-mail?
źródło: jebaniutki
PobierzByłem równie zdziwiony ponieważ kiedy byłem przesłuchiwany do mojej sprawy to zawsze dostawałem polecony list. Nie pytałem dlaczego, byłem zszokowany samym newsem. Jako że ciężko było ustalić godzinę w tygodniu to umówiliśmy się na sobotę.
Wołaj jak będzie się tłumaczyć przed sądem, że to były takie tylko hehe żarty.