Aktywne Wpisy

BonerBogdan +518
źródło: Przechwytywanie
Pobierz
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: Przechwytywanie
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Myślałem, żeby do zagranicznych faktur używać zewnętrznego programu i księgować to jako dowód wewnętrzny ale to całkiem już bez sensu.
Nie potrzeubję integracji z kontem bankowym czy ZUS'em, ale musi być możliwość generowania JPK, ewidencji i tak dalej. Ma być sprawnie i przejrzyście w obsłudze. Jest jakaś realna konkurencja dla #infakt za 29/mc?
#progamowanie #it #ksiegowosc #podatki #jdg #pracbaza
Ma VAT EU, integrację z kontem bankowym i z ZUSem i generowanie JPK i ewidencji i tak dalej. Jak dla mnie jest sprawnie i przejrzyście a korzystam od lat, ale to pewnie kwestia gustu - program jest dość rozbudowany ale jak chcesz mieć bardziej przejrzyście to możesz większość zakładek w opcjach powyłączać sobie.
Nie mam pojęcia nie importowałem nigdy, trzeba by się ich tam podpytać. Chociaż z tym importowaniem danych z apki do apki to zawsze jest jakiś kłopot.
@wiecznybeton
Ustawienia -> Opcje -> Uprawnienia -> Administrator (zakładam że masz uprawnienia admina) -> i tutaj możesz zakładki wyłączać w kolumnie "przeglądanie" wybierając trzecie kółeczko - "brak dostępu"
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora