Wpis z mikrobloga

• 45
@d4wid wykopki chciałby zakończenia szybko wojny więc skąd to zdziwienie? Liczą się sprawy kraju a nie pomoc za wszelką cenę

@KOLEGAMAMY: jak chcesz zakończyć wojnę, anulując pomoc, na której Ukraina się opiera?

Czyli rozumiem, że chcesz mieć kacapów na granicy?
  • Odpowiedz
  • 1
@d4wid gdzie wady. Polska powinna też to zrobić

@qqaa: wiesz co Polska powinna zrobić?
Zacząć wyłapywać kacapów z wykopu, byś szybko cofnął się do matuszki.

Ciekawe kogo mulciak, 5 miesięcy.
Czekamy na bana
d4wid - >@d4wid gdzie wady. Polska powinna też to zrobić

@qqaa: wiesz co Polska powi...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 1
@d4wid nie zesraj się tak, Ukraina powinna sama zadbać o swoją przyszłość, całe życie nie będzie jej cały świat pomagał. Przykre ale prawdziwe

@KOLEGAMAMY: japa tam kacapie i wypad na główną
  • Odpowiedz
w naszym interesie byłoby Ukrainie pomagać, no ale antypolaków cieszą rosyjskie sukcesy xD

@NieBojeSieMinusow: W naszym, europejskim interesie to by było ogarnąć się na tyle militarnie żeby nie srać w majty jak jeden kraj zdecyduje że jednak nie chce dalej nam pomagać.

To my będziemy mieli ruskich o jedną granicę bliżej, nie USA
  • Odpowiedz
  • 0
@d4wid Ja już nie wiem z jednej strony tłoczona tu propaganda że ruskie to już zaraz kijami będą walczyć, że hehe 1000 dzień trzydniowej operacji, że muszą się Kimami wspierać którzy walą konia w okopach, a z drugiej przychodzisz tu i wypisujesz o jakiś ruskich pod granicą? Skończyły się argumenty do straszenia społeczeństwa więc trzeba wyciągać te g---o sprzed trzech lat, bezczelni jesteście.
  • Odpowiedz
@d4wid: Dzięki temu znajdzie się kasa na podstawową opiekę zdrowotną, umorzy studencki dług i szkoła wyższa będzie darmowa a ludzie będą mieli podstawowe prawa pracownicze prawda? Prawda?
  • Odpowiedz
  • 0
Ty sam niczym się nie różnisz od ludzi z których drzesz łacha.

Oboje jesteście identyczni tylko na przeciwległych krańcach waszych umysłowych barykad.

@English_Crusader: mądre zdanie od edgy prawiczka waflującego sobie do berkowicza ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@d4wid Ja już nie wiem z jednej strony tłoczona tu propaganda że ruskie to już zaraz kijami będą walczyć, że hehe 1000 dzień trzydniowej operacji, że muszą się Kimami wspierać którzy walą konia w okopach, a z drugiej przychodzisz tu i wypisujesz o jakiś ruskich pod granicą? Skończyły się argumenty do straszenia społeczeństwa więc trzeba wyciągać te g---o sprzed trzech lat, bezczelni jesteście.

@Ados20: ty uposiu z głównej najpierw
d4wid - >@d4wid Ja już nie wiem z jednej strony tłoczona tu propaganda że ruskie to j...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
Czyli rozumiem, że chcesz mieć kacapów na granicy?

@d4wid: czyli rozumiem, że ty też chcesz mieć kacapów na granicy?

Jednym gwarantem braku kacapów na granicy to jest zakończenie wojny i odbudowa relatywnie silnej Ukrainy. Możesz sobie rozważać dowolny scenariusz ale to nie jest kwestia "pomagać dobrze nie pomagać
  • Odpowiedz