Wpis z mikrobloga

@V3ntu Weź 2 dyski. Z zasilaczem może być rożnie. Widziałem, że niektórzy biorą 1200W. Plus za noctuę( ͡° ͜ʖ ͡°).
  • Odpowiedz
@V3ntu: goodram kojarzy mi się raczej z budżetową opcją do pc i nie pasuje mi do takiego mocnego configu, ale to tylko moja opinia
  • Odpowiedz
goodram kojarzy mi się raczej z budżetową opcją do pc i nie pasuje mi do takiego mocnego configu, ale to tylko moja opinia

@Aresx: kwestia preferencji. W taaakim budzecie klienci biorą zwykle Gskille, często 6400c32 z EXPO albo nawet coś z np. niższym CL.

Co wcale nie znaczy, że GoodRAMy są jakieś złe. Też są na Hynixach, też można je podkręcić.
  • Odpowiedz
Według mnie strasznie przepłacasz za tego air coolera. Weź sobie na przykład phantom spirit od thermalright.

@Ver0s: Chłop daje 12k na GPU, i 800 zeta na obudowę, myślisz że go obchodzi stówka w te czy we wte na coolerze? xD
  • Odpowiedz
@Foxing: Nie wiem czy go obchodzi, czy nie. Wystawia zestaw na publiczną ocenę to go oceniam xd Jeśli można dostać zbliżoną wydajność za 400zł mniej to dlaczego nie zasugerować?
  • Odpowiedz
@Ver0s Z noctuą jest jedna rzecz: to praktycznie dożywotnie chłodzenie bo w razie problemów z kompatybilnością dosyłają zestawy montażowe na swój (!) koszt.
  • Odpowiedz
Jeśli można dostać zbliżoną wydajność za 400zł mniej to dlaczego nie zasugerować?

@Ver0s: Wydajność +/- tak. Ale trzeba przyznać, że Noctuy są nie do zdarcia i mają idealne wsparcie (nowe podstawki itd).
  • Odpowiedz
Mam Thermalright Macho, 1 rewizję, 12 rok, cisza i chłód żadnych problemów, przy najbliższej zmianie kompa, też idę w Termalrighta.
  • Odpowiedz