Wpis z mikrobloga

@ZygmuntX19: niech wyjaśnia. Będzie śmiesznie jak tym razem wyjaśni inaczej ruchomy telefon xd

Sławku ja ci przypominam że już wyjaśniałeś ruchomy telefon, ale jak zobaczyłeś odpowiedź społeczności, że nikt się nie nabrał że tylko wchodzisz w folder z filmami na telefonie żeby wygrać na kanał filmy Krzysia misia, to usunąłeś swoją odpowiedź
  • Odpowiedz
@Midnight_Animal: ja jestem przekonany że on coś nagra, tyle że bez łyknięcia benzo, popicia alkoholem i zaciągnięcia się smrodem nie dasz rady rozszyfrować o co mu chodzi. A nawet jak spełnisz warunki pozwalające na zrozumienie bełkotu, to i tak będzie to coś absolutnie bez sensu, nie poparte żadnymi dowodami oprócz ewentualnie screenów komentarzy że widzowie ich propsują więc to znaczy że NAPRAWDĘ POmagają
  • Odpowiedz
@Midnight_Animal: to plus potem będzie używał argumentu ale to widzowie chcieli tak jak to robi z ksysio nie chciał.

@kiko_da_silva też mam shadow bana, jeszcze na początku afery mój komentarz zrobił ponad 200 likeow ale teraz wchodząc z incognito oczywiście się nie pojawia :D a chciałem tylko zapytać czemu udostępnił kanał majora bez jego wiedzy do zrobienia live dwóm transwestytom ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz