Aktywne Wpisy

Marek_Tempe +19
Dobrze, że nikt nie widzi moich notatek o użytkownikach.
mambar +3
Znalazłem na OLX bardzo podejrzaną pracę .Nawet brałem udział w szkoleniu, które nie wyjaśniło na czym polega ta praca. Czy ktoś może mi wytłumaczyć o co tutaj może chodzić? Podam link do ogłoszenia oraz 9 zdjęć ze szkolenia oraz rozmowy ze specjalistą do spraw rekrutacji. Zacznę od tego ,że na OLX pewna Pani napisała, że szukają osób do odpisywania ludziom na wiadomości gotowymi formułkami, obsługi klienta i pomocy technicznej. Napisałem do niej

źródło: 1
Pobierz
Przecież ta gra ma tyle udogodnień ( ͡° ͜ʖ ͡°) jakbyście grali w D2 20 lat temu to byście mieli lepsze porównanie jak zajebiście dużo w tej grze jest dobrych rozwiązań.
Trade: kwestia skilla i umiejętnego szukania przedmiotów filtrami, rozeznania co ile jest warte bo dużo osób wystawia itemy żeby zaniżyć cenę na rynku (np. sztucznie za 1-10 exaltów i nigdy tego nie sprzedaja)
@kikora: jak np. crashe też
W poe2 zauważyłem że praktycznie cały czas mam z tym problem znajdę coś lepszego to okazuję się że nie mogę
Co xDDD? Dosłownie w POE2 jest taki sam system jak w diablo jeżeli chodzi o zakładania gearu.
@b4a3:
Dla mnie te gry
Ogólnie już na samych supportach jest masakra tyle tego jest, że nie chce się tego przeglądać i czytać tylko bierze się build z neta. Jeszcze te poziomy gemów, support gemów które mają chyba trzy levele plus gemy Buffy które też się poziomuje i