Aktywne Wpisy

Gmeras +300
Witajcie, obserwujące Mirki. To, że wciąż mam głowę na karku, wydaje się niewyobrażalne. W poprzednim poście wspominałem, że młody zaczął się rozchorowywać. Wczoraj byłem u lekarza, który stwierdził, że wszystko jest w "porządku" i zalecił leczenie objawowe. Jednak w nocy coś mnie zaniepokoiło w jego oddechu, więc pojechałem na nocną pomoc, gdzie po osłuchaniu otrzymaliśmy skierowanie do szpitala. Diagnoza: nieszczęsne zapalenie płuc. Ehh... Teraz leżymy w szpitalu i odpoczywamy.
Za dnia babcia
Za dnia babcia

źródło: temp_file7194144215788755875
Pobierz
synadama +169
#kolej
Kanarówa. Aż ciężko sobie wyobrazić, że jeszcze kilkanaście lat temu panowało niepisane przyzwolenie na organizowanie tu hucznych libacji alkoholowych w kłębach gęstego dymu tytoniowego...
Kanarówa. Aż ciężko sobie wyobrazić, że jeszcze kilkanaście lat temu panowało niepisane przyzwolenie na organizowanie tu hucznych libacji alkoholowych w kłębach gęstego dymu tytoniowego...

źródło: temp_file8751482473084302380
Pobierz
#ukraina #rosja #wojna
Niech strzelają. Kurek z USA właśnie został zakręcony (póki co na 90 dni).
Ojj, nie dość, że ludzi ni ma, to i jeszcze sprzętu zaraz ni będzie. Niech Bóg ma naszych braci w swojej opiece [*]
@szurszur:
To są Twoje urojenia
Jak widac nie chcesz odpowiedziec czemu ciagle lecisz z prorosysjka narracją.
Pewnie i lepiej dla całej Ukrainy. Skoro finał i tak ma być taki, że Rosja zajmuje całą Ukrainę, to lepiej zająć ją z żyjącymi Szaszkami i niezniszczoną infrastrukturą ¯\(ツ)/¯
Wskaż mi te zdania z rosyjskiej propagandy, to się do nich ustosunkuję :D
@Thorrand: Ok. Czy w przypadku Polski też ta zależność ma miejsce?
@szurszur:
Nie wiem, trudno powiedzieć. Jak na moje oko jest już i tak po ptokach
@Thorrand: No dobrze, ale czemu specjalizujesz sie w szydzeniu z Ukrainców, a nie innych nacji?
Nieprawda. Najbardziej szydzę z polskich patałachów :)
Nie udawaj, nawet gdy sytuacja na froncie jest zła to potrafisz z tego szydzić, wiec ewidentnie sprawia Ci przyjemnosć to, że Ukriancom nie idzie. Nie jestes nawet symetrysta - jestes prorosyjski, bo tylko takiego osobnika wprawia w nastrój do żartów ewentualna porażka Ukrainy.
Bo to jest tag o wojnie na Ukrainie. A że jestem na cenzurowanym to staram się nie tagować za bardzo :)))) Bo zaraz dostaję reporta. Więc trudno mi obrażać Tuska czy Dudę w temacie związanym z Ukrainą. No chyba, że ich działania są związane z Ukrainą, to wtedy spx :)
@Thorrand: A na czym polega ta decyzja Zelenskiego?
@Thorrand: No to w takim razie to nie jest normalne zachowanie.
@szurszur:
Polega na wydawaniu armii rozkazów nieproporcjonalnych do jej zdolności. Przekładanie celów politycznych nad militarne. Utrzymywanie bezsensownych przyczółków (Krynki), bezsensowne i bezcelowe ataki na obwód kurski gdzie zmarnowano najlepszych ludzi na zachodnim sprzęcie. Celowe opóźnianie wycofywania jednostek z jakiegoś miasta, BO ŹLE BĘDZIE PROPAGANDOWO
Ty zaś wysmiewasz głównie Ukrianców, ale zarzekasz się, że nie jestęs prorosyjski. Nie brzmisz wiarygodnie.