Wpis z mikrobloga

Witam wszystkich, poszukuję osób które zostały oszukane przez @kacper3355 . Wierząc w jego wpisy uwierzyłem że pennystocki dadzą mi generational wealth. Postawiłem na $LODE i $RGTI wszystko co miałem, łącznie jakieś 500 tysięcy... jestem na ten moment bez domu i oszczędności... A teraz do sedna poszukuję osób które dały się naciągnąć temu oszustowi tak jak ja. Proszę również o wszelkie informację o nim na pw... Będę szykował pozew zbiorowy, przeciwko temu sku... Proszę o jak największy odzew...im więcej osób dołączy do pozwu tym lepiej...

#pennyplays #gielda #heheszki #pdk
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@iforgotmypass_ zastanawiam się czy ten wpis to prawda czy jakiś fejk, czy są naprawdę ludzie którzy patrzą na innych i bez przygotowania, rozeznania, treningu chcą ich naśladować - o typ skacze z 20 m do basenu wielkości wiadra to i ja se skoczę - a później płacz bo się połamał. Koleś podał przykłady jak można zarobić ale z tego co pamiętam również opisał co trzeba robić żeby zarobić, analizy badanie rynku
  • Odpowiedz
@Prozwa01 takich ludzi jest mnóstwo, niektórzy tracą całe majątki - dobrze to widać na Reddicie, prawie całe /wsb to półmózgi podejmujące decyzje inwestycyjne na oślep lub dlatego, że ktoś coś polecił. Ogółem większość osób traci na giełdzie dlatego, że szukają informacji jakie akcje kupić (czyli z polecenia), bo sami nie są w stanie takich spółek wyselekcjonować, co oznacza, że nie mają pojęcia co robią. Właśnie dlatego ja nigdy nie będę dawać
  • Odpowiedz