Wpis z mikrobloga

Oto moje proroctwo:
Trump po początkowej fali entuzjazmu i poparcia Amerykanów oraz świata szybko straci zaufanie. Nastroje społeczne wśród mniejszości rasowych i mniej zamożnych mieszkańców USA będą się pogarszać, ich poziom życia dramatycznie spadnie kosztem korporacji. Odłączy się Kalifornia a nawet inne stany w tym o dziwo Teksas. Zaufanie do Republikanów spadnie tak bardzo, że drugą siłą w kraju będzie Partia Socjaldemokratyczna która odrzuca "woke" ale wspiera uspołecznienie środków produkcji i progresywne podatki.
Będę wołał na koniec (kadencji) Trumpa.
#trump #polityka #urojenialewakoidalne
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Trump po początkowej fali entuzjazmu

@spinel: To nie entuzjazm, tylko zmęczenie (demokraci nie bardzo ruszyli dupę na wybory) wymieszane z poparciem fanboi Muska, mobilizacją fanboi Trumpa oraz podreptaniem przez częśc republikanów na głosowanie na partyjnego kandydata.

oraz
  • Odpowiedz
  • 0
@Filipterka25
Mi się podoba co się dzieje w USA, mimo tego że nawet się tam nie wybieram. Fajnie że w razie czego będzie normalny kraj do ucieczki od eurokołchozu.
Zakaz transów w sportach kobiet, tiktok out, żołnierze poszkodowani przez szaleństwo covidiwe wracają do służby, deportacje dzikusów. W końcu wraca normalność i mnie to cieszy :)
  • Odpowiedz