Aktywne Wpisy

lronman +25
pogodny_mis65 +14
W mojej firmie był ogromny problem żeby zmobilizować pracowników do skanowania twarzy na rejestratorze czasu pracy więc wprowadziłem prostą zasade. Nie zeskanujesz się = Nie płacę za tę dniówke. Ja nie będe poświęcał swojego wolnego czasu by sprawdzać kamery o której ktoś przyszedł lub wyszedł. Aktualnie na 14 pracujących osób wszyscy skanują się jak w zegarku, ale kilka dniówek zostało przepracowanych za free zanim nauczyli się jak to powinno wyglądać. #praca

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Jest tam 51 ebooków, cena 199zl wydaje się być dobra dla osoby, która chciałaby poszerzyć wiedzę
Kupować czy jednak nie ma sensu dla osoby, która dosyć dobrze ogarnia temat i ma sporo stażu na siłowni?
#mikrokoksy #silownia
@Pan_Slon Łysy Rzymianin p------i taki głupoty i zmienia zdanie co 15 minut odnośnie kluczowych założeń treningowych - ktoś go jeszcze słucha? Można słuchać jako stand-up jak trawisz ten humor, albo jak nigdy nie byłeś na siłowni. Nippard niestety za dużo podłapał od niego metodologi trenigowej i też ostatnio się stacza.
źródło: Zrzut ekranu 2025-01-20 221555
Pobierzhttps://www.youtube.com/@gainzdesire
https://www.instagram.com/gainzdesire/
Co do samego ebooka to się nie wypowiem bo paczki nie kupiłem i nie zamierzam kupić, ale czytałem jedną z jego książek i ogólnie śledzę i ma na pewno najwyższy poziom interpretowania badań (i ich zastosowania w praktyce) odnośnie hipertrofii w Polsce.
https://www.youtube.com/watch?v=n1eLqbQPCz0 i polecam 3 godzinny film krytykujący (merytorycznie) wiele z założeń prezentowanych przez Mike.
Zresztą trzeba mieć na uwadze to,
Sorry ale ja nie wierzę nikomu, oglądam, słucham tu i tam ale grosza nie wydam na ich produkty.
Za rok czy dwa wiatr inaczej powieje, zmieni się narracja na jakiś inny super trening czy styl czegoś tam
widziałem zawartość i 200 zł to maksymalna cena jaką mógłbym za to dać. Jak ktoś kupił coś po "pierwotnej" cenie, to trochę oplute ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Inozythol: IMO dla 90% osób tutaj tak, dla 10% typowych osób, co dopiero wchodzą w świat fit/ćwiczeń/siłowni itp. to są zajebiste pozycje i jak przeczytają wszystko od A do Z to będzie to dla nich ogromny zastrzyk wiedzy
Bo niby większość tej wiedzy można łatwo za darmo dostać w necie. Tylko tam jest wszystko wymieszane i nawet ogarnięte osoby dają się łapać często na tanie głupotki. Co zresztą widać na wykopie jak często te same treści są rozumiane zupełnie inaczej. Albo raczej rozumiane albo nie rozumiane. Tam przynajmniej można założyć, że
Tyle że Pawełek jest niespójny w swoich wypowiedziach i operuje chaotycznie przesadnie skomplikowanym słownictwem by pozować na takiego obcykanego optymalnego trenera co by świeżaki uwierzyli a w rzeczywistości co do skuteczności takiego treningu optymalnego - to niech każdy doświadczony trenujący sobie odpowie na ile jest to prawdziwe np:
trening kulturystyczny szybko się znudzi typowemu amatorowi bo ile można katowac te linki w 2137 przeróżnych ustawieniach kąta pachowego by optymalnie przerobić cały mięsień
paradoksalnie dla zwykłego bywalca siłowni, naturala amatora znacznie lepszy będzie zwykłe przygotowanie motoryczne