Wpis z mikrobloga

typowa prawacka targowica

No, ale jak to "przecież sojusz północnoatlantycki to my! Nie można donosić na siebie, gdy jest się u siebie. Czy to nie skomlenie patologicznego męża, który znęca się nad rodziną i wyzywa ofiary od donosicieli?"

Pieprzeni hipokryci, niedoborze mi się robi na samą myśl🤮

@jan-pomaski:
  • Odpowiedz
@eduardo-garcia

Czemu uciąłeś mój cytat w tym miejscu?

Czy oficjalne profile KO albo wewnętrznych partii pisały podobne bzdety na twitterze gdy Biden obejmował władze?
  • Odpowiedz
Czemu uciąłeś mój cytat w tym miejscu?

akurat tak mi się zmieściło na ekranie, ale dzięki za rozwinięcie. W związku z faktem, że nowy rząd nie dokonał ŻADNYCH ZMIAN SYSTEMOWYCH, a jedynie personalne, chyba sankcje według takiej narracji powinny dalej obowiązywać, a nie obowiązują. Przypadeczek, że akurat wtedy, gdy do władzy doszły pupilki gaszące bunt w kolonii.
@Jabby:
  • Odpowiedz
@kobiaszu: i dobrze napisali. Trzeba przypominać że nasz premier to nie żaden partner do rozmowy tylko obrażalski przygłup dający się podpuszczać do personalnych ataków na prezydenta naszego sojusznika. Amerykanie to wiedzą, temu z nim nie gadają. A takim jak wam trzeba to przypominac to moze prędzej ten typ przestanie byc premierem, bo to szkodnik który widzi tylko swoje polskie podwórko i nie jest wstanie myśleć globalnie.
  • Odpowiedz