Aktywne Wpisy
DwaKolory +191
Jedną z absolutnie najgorszych rzeczy w tym kraju jest to, że dosłownie każdy aspekt życia opiera się na DOPŁATACH.
Dopłaty są dosłownie wszędzie. Począwszy od przepychania tych dopłat na zakup mieszkania, samochodów, poprzez dopłaty na zakup węgla czy prądu, kończąc na rzeczach typu dopłaty do taksówek dla emerytów w niektórych miastach. Nie wspomnę już o tym, że takie 800+, trzynastki i czternastki to też nic innego jak dopłata.
Młodzi krzyczą, że nie kupią mieszkania
Dopłaty są dosłownie wszędzie. Począwszy od przepychania tych dopłat na zakup mieszkania, samochodów, poprzez dopłaty na zakup węgla czy prądu, kończąc na rzeczach typu dopłaty do taksówek dla emerytów w niektórych miastach. Nie wspomnę już o tym, że takie 800+, trzynastki i czternastki to też nic innego jak dopłata.
Młodzi krzyczą, że nie kupią mieszkania

hakeryk2 +93

#polityka #bekazpisuaru
źródło: 1000015015
Pobierzźródło: 9e70faedc7e9f7b344fc636beaca4859a97ec17bb444383e228dfb2cea1d6437
PobierzCzy oficjalne profile KO albo wewnętrznych partii pisały podobne bzdety na twitterze gdy Biden obejmował władze? PiS to dno.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Jabby:
źródło: 1000005238
PobierzNo, ale jak to "przecież sojusz północnoatlantycki to my! Nie można donosić na siebie, gdy jest się u siebie. Czy to nie skomlenie patologicznego męża, który znęca się nad rodziną i wyzywa ofiary od donosicieli?"
Pieprzeni hipokryci, niedoborze mi się robi na samą myśl🤮
@jan-pomaski:
@eduardo-garcia: Oj, czekaj, bo chyba przypadkiem Ci się wstawiło trochę ucięte.
źródło: obraz
PobierzCzemu uciąłeś mój cytat w tym miejscu?
Czy oficjalne profile KO albo wewnętrznych partii pisały podobne bzdety na twitterze gdy Biden obejmował władze?
akurat tak mi się zmieściło na ekranie, ale dzięki za rozwinięcie. W związku z faktem, że nowy rząd nie dokonał ŻADNYCH ZMIAN SYSTEMOWYCH, a jedynie personalne, chyba sankcje według takiej narracji powinny dalej obowiązywać, a nie obowiązują. Przypadeczek, że akurat wtedy, gdy do władzy doszły pupilki gaszące bunt w kolonii.
@Jabby:
To wygląda śmiesznie z waszych ust.