Wpis z mikrobloga

Ja wiem, że nowy system płynów już tak nie obciąża algorytmicznie UPSów. Ja wiem, że energia fuzyjna z Aquilo.

Ale jednak stare nawyki zostają a solary są wciąż najbardziej bezobsługowe. ( ͡º ͜ʖ͡º)

A swoją drogą cała produkcja nauki już poszła z Nauvis, więc na Nauvis działają tylko labolatoria, więc prądu prawie nie trzeba.

#factorio
Polinik - Ja wiem, że nowy system płynów już tak nie obciąża algorytmicznie UPSów. Ja...

źródło: Zrzut ekranu 2025-01-20 204602

Pobierz
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@Murasame:
W kosmosie Nauvisową naukę robi się banalnie i za darmo w legendarnej jakości, więc można szybciej skalować.
Aquilowa nauka też banalna w legendarnej jakości, najgorzej z Fulgorową chyba, ten 1% dropu rudy Holmium to d----a.

No i nie ma j-----a się z robieniem sieci pociągów.
  • Odpowiedz
@Polinik: jeszcze nie jestem na etapie legendarnego czegokolwiek ale też naukę wyniosłem poza Nauvis, skoro na Vulcanusie jest nieskończenie wiele wszystkiego z lawy. Wiem Gleba też ale ta jest upierdliwa :P
  • Odpowiedz
  • 0
@assninja:
Ja już wszystko robię legendarne, poza nauką z Gleby, Fulgory i częściowo Wulkanusa.

Przeniesienie nauki z Nauvis jednak ma ten minus, że wyciąganie jej z lądowiska jest wąskim gardłem - podajników na jednym boku ale trzeba jeszcze odjąć kawałek boku na który pójdą dodatkowe ładownie.
  • Odpowiedz