Aktywne Wpisy
Idziemy na katastrofę demograficzna, a w mediach cisza. Czy ktoś z rządzących ma w ogóle świadomość co nam grozi? Czy jakieś kroki są podejmowane? Ktoś coś wie?
Ja wiem ze sprawą jest skomplikowana i wymaga systemowego rozwiązania, no ale coś trzeba robić w te stronę.
W mojej ocenie trzeba totalnie zreformować rynek mieszkań, rozpocząć szeroką kampanie promująca macierzyństwo a nie robienie kariery. I zacząć w końcu pompowac kase w młodych ludzi i
Ja wiem ze sprawą jest skomplikowana i wymaga systemowego rozwiązania, no ale coś trzeba robić w te stronę.
W mojej ocenie trzeba totalnie zreformować rynek mieszkań, rozpocząć szeroką kampanie promująca macierzyństwo a nie robienie kariery. I zacząć w końcu pompowac kase w młodych ludzi i

Myslovitz +80

źródło: temp_file4293789144889316521
Pobierz
Tymczasem ziomek wygrał dzięki biednym ludziom, którym wmówił, że będzie im się żyło lepiej i taniej. Oni serio wierzą, że dzięki Trumpowi ceny żywności spadną.
Obawiam się, że zderzenie z rzeczywistością będzie dla Amerykanów bolesne xD
#trump #polityka
nawet na reddicie takiego circlejerkowania nie ma, przepotężnie się wykop stoczył przez ostatnie kilka lat, to jest poziom komentarzy na wyborczej. dno kompletne
No cóż jutro kolejny smutny dzień i trochę fentanylu
@zgubiles_sie_jelonku: wystarczy że zwali winę na mur, woke, imigrantów albo zatokę meksykańską i się nie połapią, a nawet jeszcze podziękują
@tyrytyty: Chłop co napisał
@zgubiles_sie_jelonku: no włąsnie w tym sęk, mirku, że on wygrał dzięki kasie tych miliarderów, bo ta kasa spowodowała, że był w stanie przekonać tych bidoków do głosowania na niego.
@Janusz_Lubikwasa:@zgubilessiejelonku W sumie to Bezos udawał bezstronnego na końcu kampanii, a Gates wpłacał na kampanię Kamali i nawalał na Trumpa, co świadczy o tym, że gdyby ona wygrała to skład miliarderów na inauguracji byłby dokładnie ten sam, łącznie z Muskiem.
Podaj dane, że republikanie wydali dużo więcej na kampanię
Oczywiście, że siedzi. Chłop doszedł jak Elon zrobił salut rzymski ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 2025-01-20_22-22
Pobierz