Aktywne Wpisy

FejsFak +142
Wymieniłem ten modulik VCD przez który były błędy na magistrali CAN ale nic to nie dało, auto dalej nie chce zapalić :(
Podpinam żarówkę 12V zamiast wtryskiwacza i nawet nie mrygnie podczas kręcenia czyli ECU nie daje napięcia na wtryski. Już zaczyna mi brakować pomysłów co może być nie tak. Jak się okaże, że to jakiś bezpiecznik albo przekaźnik (niby wszystko sprawdzałem i jest git) to będę się śmiał z siebie cały
Podpinam żarówkę 12V zamiast wtryskiwacza i nawet nie mrygnie podczas kręcenia czyli ECU nie daje napięcia na wtryski. Już zaczyna mi brakować pomysłów co może być nie tak. Jak się okaże, że to jakiś bezpiecznik albo przekaźnik (niby wszystko sprawdzałem i jest git) to będę się śmiał z siebie cały

źródło: IMG_20250215_142321_597
Pobierz
Yuri_Yslin +29
Widzę, że dużo Mirków pisze o tym, by ratować jakoś tzw. Polskę powiatową. Tylko po co?
Zadam takie pytanie: Czy nie lepiej zbudować bardzo dobrą sieć połączeń w TOP10 i ich satelitach powiatowych, niż ciąnąć setki kilometrów torów na jakichś zadupiach przez pola i lasy, by miasteczka po 2k mieszkańców z lubelszczyzny dostały szansę?
Trendy urbanizacyjne są takie, by tworzyć duże skupiska ludności, bo znacznie łatwiej dla nich zapewnić infrastrukturę. Czemu na poziomie miasta
Zadam takie pytanie: Czy nie lepiej zbudować bardzo dobrą sieć połączeń w TOP10 i ich satelitach powiatowych, niż ciąnąć setki kilometrów torów na jakichś zadupiach przez pola i lasy, by miasteczka po 2k mieszkańców z lubelszczyzny dostały szansę?
Trendy urbanizacyjne są takie, by tworzyć duże skupiska ludności, bo znacznie łatwiej dla nich zapewnić infrastrukturę. Czemu na poziomie miasta
Wszystko jest tak cholernie drogie, że równie dobrze mógłbym grać na SSF
2 tyg temu jak kompletowalem eq to wiekszosc rzeczy kupilem po kilkanascie/kilkadziesiat ex, teraz bez najmarniej 2 div nie podchodz. Gdybym chcial cos lepszego to 5d za iten. Luk wciagnalem za bodajze 5 i to byla wtedy normalna cena, teraz cos porownywalnego kosztuje z 15 ¯\(ツ)/¯
Jasne ze najbardziej oblegane chary beda mialy najdroszy eq. Ale jak ktos nie jest w
Nie jest to jakiś nowy koncept przecież xD całe D2 się na tym opierało, że każdy miał budżetową Sorc na start pod farmienie mefista żeby ogarnąć sobie potem Hammera czy co tam lubisz.