Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Obruni: Naprawdę myślisz, że to on zrobił i zrobił to w ostatniej chwili?

On tylko powiedział żeby to zrobić, zapewne 2-3 miesiące temu. Jego rola w tym to wrzucenie tweeta. Przecież nie siedział z dexscannerem w ręku przez cały weekend. XD
  • Odpowiedz
  • 1
@rosoz: shit był postawiony znacznie wcześniej, on go tylko odpalił reklama ze swojego konta. Poważnie istotne jest dla Ciebie, to czy osobiście robił scam, czy to zlecił, a nie widzisz problemu w tym, ze prezydent elekt US użył swojego urzędu, żeby w dniu elekcji o----ć ludzi scamem na miliard $+? Poważnie? Przecież od tego gościa zależy przyszłość świata, a on robi ordynarny scam, używając do tego powagi urzędu prezydenta USA,
  • Odpowiedz
@Obruni ja się nie dziwię bo od wielu lat wiem że Trump to największy syjonista przyjaciel Żydów a białych ludzi tylko wykorzystuje do własnych celów jak Polaków którzy zrywali u niego azbest za grosze bez żadnego BHP i umierali na raka płuc wiele lat temu
  • Odpowiedz
  • 0
@ugabugav2: wiesz, myślę tak: wszyscy wiedza, ze trump robił interesy po gangstersku, u niektórych nawet działa to na plus, ale można mieć nadzieje, ze jak juz facet zostaje POTUS, to zostawi to za sobą, bo jednak prezydentura zobowiązuje, a on pokazał, ze ma moralność małego przekręta. Kiedy jest okazja, to zawsze w-----e nawet na drobne.
  • Odpowiedz
@Obruni na tym polega bycie psychopatą, nie możesz mieć skrupułów, Ty to dostrzegasz ale jego wyborcy tego nie widzą i zwalą tak jak u nas PiS na Tuska wszystko
  • Odpowiedz