Aktywne Wpisy

Stulejman_Beznadziejny +1128
Zawołałem was, bo rok temu obiecałem, że sprawdzimy o ile wzrosły ceny mieszkań i średnia pensja i porównamy. Porównanie cen na obrazku, średnia pensja za luty 2025 wynosi 8613,14 zł brutto wobec 7978,99 zł rok wcześniej. Mieszkania podrożały średnio o 7,21% (najmocniej Gdańsk i Wrocław, kolejno 12,76% i 10,91%). W 3 z 5 TOP 5 miast wzrost jest mniejszy niż wzrost średniej, w 2 znacznie go przewyższył. Gratulacje dla @sezonowiec1 bo

źródło: ceny mieszkań
Pobierz
masz_fajne_donice +132

źródło: UQ4ADV24FBELTKV7EQSKNSBM2I
Pobierz
Czy to różnica jak palenie marihuany a palenie marihuany medycznej? Czyli kwestia dawki i legalnego źródła?
Jestem grubo po 30 i chyba już osiągnąłem genetyczny limit jeżeli chodzi o sylwetkę, a chciałbym jednak przeskoczyć tę barierę. Dlatego zastanawiam się nad tym.
Z góry dzięki za odpowiedzi.
#sterydy #doping #trt #testosteron #mikrokoksy
Dawką. Czy jeśli ktoś wali tyle, ile waliłby pod okiem lekarza to pytanie czy czyni to z TRT doping albo odwrotnie to kwestia filozficzna.
Nie istnieją niedobory marihuany, a to co można nią leczyć można leczyć również innymi lekami i sposobami
Za to istnieją niedobory testosteronu, które nie są spowodowane stylem życia a np. uszkodzą przysadką lub jądrami
TRT polega na uzupełnieniu takich niedoborów, których nie udało się nadrobić przez zmianę stylu
@BaviDamek: xD
TRT to trzymanie testosteronu w normalnych granicach (przeważnie górnych, bo skoro już to czemu nie) z powodów wszelakich, przeważnie jak kolega wspomniał przysadka, j---a, tarczyca i inne takie, przeważnie jest to terapia dożywotnia, chyba, że znajdzie się i usunie powód, co przeważnie jest niemożliwe, cykl lub b---a to przeważnie określony czas przez który bierze się dużo większe dawki
@Kasahara: a jak uważasz, czy jeśli ktoś podbije sobie testo z poziomu powiedzmy 400 do 900, czyli górnej granicy to czy odczuje to w jakiś inny sposób poza siłownią?
I też drugie pytanie. To jaki jest minimalny poziom testosteronu od którego rzeczywiście widać większe efekty na siłowni?
Pytam jako osoba ciągle zastanawiająca się czy nie spróbować trt
@spacexdragonbaritone: zależy, nie jest to gwarantowane jakkolwiek, więcej ludzi się tym zawiodło niż im pomogło w przypadku, dy ten testosteron było w normie
Aby efekty były na siłowni to tak z x2,5 norma najmniej
W załączniku wyniki.
Wszystkie są teoretycznie w normie ale też słyszałem że nasi pradziadkowie rzekomo mieli dużo większy poziom testosteronu.
Co o tym myślicie z takimi wynikami?
Ja mam tendencje do skinnyfat. Ćwiczę na siłowni, biegam i jeżdze na rowerze.
Wiem, że nie
źródło: Screenshot_20250121-153148498 (1)
Pobierzhttps://wykop.pl/wpis/78233965/wrzucam-jako-ciekawostke-jak-wyglada-sylwetka-z-te
Więc no...
Nie ma co słuchać jakichś biohackerów zza oceanu co to gadają w kółko o TRT i że nasi przodkowie to czy tamto, tylko brać się do roboty.