Aktywne Wpisy

mirko_anonim +3
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mikri i mirabelki. Poznałem bardzo fajną dziewczynę, nadajemy na tych samych falach, dogadujemy się. Dzisiaj będzie nasze 3-cie spotkanie, tym razem zaprasza mnie do siebie do domu, bo coś ugotowała i mam pytanie. Czy odpowiednia opcją będzie do niej przyjść np. z winem? Nie chcę przyjść z pustymi rękoma a też się zastanawiam czy takie wino nie będzie jednoznaczne? Nie chcę jej wystraszyć. Pytam, bo od ponad roku
Mikri i mirabelki. Poznałem bardzo fajną dziewczynę, nadajemy na tych samych falach, dogadujemy się. Dzisiaj będzie nasze 3-cie spotkanie, tym razem zaprasza mnie do siebie do domu, bo coś ugotowała i mam pytanie. Czy odpowiednia opcją będzie do niej przyjść np. z winem? Nie chcę przyjść z pustymi rękoma a też się zastanawiam czy takie wino nie będzie jednoznaczne? Nie chcę jej wystraszyć. Pytam, bo od ponad roku

Możecie sobie uprawiać gatekeeping ile chcecie, ale dalej fakty są takie że dla osób które chcą iść na politechnikę lub już na niej są, pchanie się do IT jest jedynym sensownym wyborem, bo to co programiści nazywają kryzysem to dalej eldorado - wszystkie kierunki techniczne jak jakieś mechatroniki, energetyki czy inne automatyki to utrzyzmanie ruchu na nocki, wieczne delegacje, upodlające prace jako robol+, zarobki blisko minimalnej, absolutny brak home office i kawusi
#pathofexile #pathofexile2
gem 20 to 82
t15 = 79
Za rare mobka masz +1 i +2 za bossa
Tak serio to nie ma dużej różnicy, jest na pewno lepszy XP im wyższy level masz ty sam. Bossowie jak masz nabite atlas passives i tak dropią loot 84 na mapkach lvl 80 (+4 z drzewka).
Tak dużo super ładnych
Te Map Boss Difficulty na drzewku to zwiększa lvl bossów, jo? W sumie muszę jeszcze ubić arbitra, żeby to drzewko mieć na maxa
Btw. jak przed chwilą robiłem t16 to jakoś tak lepiej sypało itemami. Ale niestety padłem, pewnie
@Xinnoth: Nie, nie jest mitem - masz na poe2db. Potrzebujesz drop-level 82 a nie poziom mapy...
I wypadł ci z rare mobka lub bossa które dają +1 i +2
@marv0oo: Co innego - to jest faktycznie jego difficulty - więcej HP i dodatkowe ataki.
Bierzesz to większe difficulty żeby wziąć na atlasie nody do bossów które faktyczni coś dają - to jest swego rodzaju "kara" za lepszy drop bossów.
Np. masz nody do rarity/quantity dropu bossa ale żeby je zebrać musisz wziąć +difficulty bossa.
@marv0oo: najpierw ładujesz a potem corrupt