Aktywne Wpisy
pogodny_mis65 +481
Wczoraj dopełniłem formalności i w lipcu 2025 moja flota poszerzy się o kolejne Porsche, a będzie to model 911 Targa 4 GTS🙂
Długo zastanawiałem się czy nie kupić używanego Ferrari 488 Spider na które chorowałem od premiery, ale ostatecznie wybór padł na 911 :)
Podziękowania dla Pana Jakuba z Porsche Kraków, który mirkuje tutaj z nami za mega profesjonalną i sprawną obsługę 🙂
Kolejnym celem jest Lamborghini Revuelto, które chciałbym zamówić na wiosne 2028
Długo zastanawiałem się czy nie kupić używanego Ferrari 488 Spider na które chorowałem od premiery, ale ostatecznie wybór padł na 911 :)
Podziękowania dla Pana Jakuba z Porsche Kraków, który mirkuje tutaj z nami za mega profesjonalną i sprawną obsługę 🙂
Kolejnym celem jest Lamborghini Revuelto, które chciałbym zamówić na wiosne 2028

źródło: 1
Pobierz
OCIEBATON +427

źródło: temp_file8105507278007270984
Pobierz
Waga do góry, siła do góry, planche stabilnie o dziwo, pomimo d--y cięższej xD 2-3 miesiące temu 110kg na ławce płaskiej to był mój 1RM, dzisiaj już lata na serię (4s x 3p), więc jaram się jak p------y ᕦʕ •ᴥ•ʔᕤ
Niedługo dam znać pod co trenuję i jakie mam ambitne plany xd
@Rolnikt +8kg plus minus waga poszła
@Pan_Slon nie no gdzie xd akurat jestem w miarę symetryczny, taka atletyczna budowa typowo xd