Aktywne Wpisy

mirko_anonim +4
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski #wiedza #problem
Czy uważacie że brak wiedzy ogólnej to coś co powinno skreślać drugą osobę jako potencjalnego partnera?
Mam dziwny problem. Od niedawna spotykam się z naprawdę świetnym, porządnym facetem. Jest błyskotliwy, zabawny, dosłownie potrafi w sekundę wymyślec jakąś błyskotliwą ripostę albo rzucić żart adekwatny do sytuacji, co dla mnie zawsze świadczylo o inteligencji. Pracujemy
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski #wiedza #problem
Czy uważacie że brak wiedzy ogólnej to coś co powinno skreślać drugą osobę jako potencjalnego partnera?
Mam dziwny problem. Od niedawna spotykam się z naprawdę świetnym, porządnym facetem. Jest błyskotliwy, zabawny, dosłownie potrafi w sekundę wymyślec jakąś błyskotliwą ripostę albo rzucić żart adekwatny do sytuacji, co dla mnie zawsze świadczylo o inteligencji. Pracujemy

wjtk123 +156
https://300gospodarka.pl/news/pekao-rada-polityki-pienieznej-zacznie-obnizki-stop-procentowych-w-lipcu
#nieruchomosci
@Cierniostwor: po 2008 roku też spadały stopy % oraz rosły zarobki a mieszkania nominalnie taniały do 2015/2017 roku.
źródło: Screenshot 2025-01-20 at 15-35-13 site www.bankier.pl zaskoczeni AND analitycy - Google Search
Pobierzźródło: Screenshot 2025-01-20 at 15-37-34 site www.bankier.pl zaskoczeni AND analitycy - Google Search
Pobierz@acpiorundc: Dlatego dałem "zatrzymanie/spowolnienie procesu obniżek". Jeśli wierzysz że nagłe zwiekszenie zdolności kredytowej nie spowoduje zatrzymania spadków to sobie wierz, ale musisz się zgodzić że to obniży tempo obniżek.
@Cierniostwor: ile te duże obniżki będą wynosić? 1%? Chcę powiedzieć, że za pożyczone 500k zł spadek stóp % o 0,5% powoduje spadek raty o 150 zł. To nie jest break changes co nagle wszystko zmieni na rynku.
źródło: image
Pobierz