Aktywne Wpisy

poorepsilon +33
Kiedy porównuję się z siostrami, nawet nie muszę mówić o tym, co mam w głowie. Wystarczy zewnętrzny bilans. Jedna ma męża, dzieci, mieszkanie na kredyt, lepszą pracę niż rok temu i energię do dbania o dom. Druga ma dobrą pracę, narzeczonego, ślub w planach, mieszkanie na kredyt, aktywności, edukację i plany emigracyjne. Trzecia ma związek, życie w Krakowie, zdrowie, doświadczenia zawodowe, plany studiów, siłownię i chęć, by spędzać wieczory grając w karciankę.

krystian-stepaniak +193

Cześć Mirki i Mirabelki,
Zwracam się z serdeczną prośbą o wsparcie drużyny młodych piłkarzy w realizacji ich marzenia – udziału w Mistrzostwach Świata Juventus Cup, które odbędą się w Turynie w 06.2025
Drużyna, składająca się z 11 utalentowanych i pełnych pasji zawodników, została wybrana do reprezentowania Polski na tym prestiżowym turnieju. To dla nich niepowtarzalna szansa na rozwój sportowy, wymianę doświadczeń z rówieśnikami z całego świata i pokazanie swoich umiejętności na międzynarodowej scenie.
Podkreślam, że nie jest to zbiórka charytatywna, lecz inicjatywa mająca na celu wsparcie młodych sportowców w dążeniu do osiągnięcia ich celów. Zebrane środki zostaną przeznaczone na:
koszty transportu,
zakwaterowanie i wyżywienie,
opłaty związane z udziałem w turnieju.
Każda, nawet najmniejsza, wpłata ma ogromne znaczenie i przybliża nas do realizacji tego wyjątkowego projektu. LINK https://zrzutka.pl/2g3but
Z góry dziękujemy za wszelką pomoc i wsparcie!
#sport #juventus #wykopefekt #pompujzwykopem #pilkanozna
Tak z ciekawośći to kto ich wybrał?
Ogólnie to mi by było trochę wstyd zakłądać taką zbiórkę na taki cel, wsród innych osób obecnych na takich portalach, które dużo bardziej potrzebują pieniędzy, ale to tylko moja skromna opinia.
Chłopaków też szkoda, ale wybrali sobie dyscyplinę w której jest
@Filip3k91: oczywiście przyjmuję twoją opinię i twoje zdanie. Tak jak napisałem: "Podkreślam, że nie jest to zbiórka charytatywna, lecz inicjatywa mająca na celu wsparcie młodych sportowców w dążeniu do osiągnięcia ich celów.". Tak więc każdy niech postępuje zgodnie z własnym sumieniem.
Pozdrawiam