Aktywne Wpisy
hub_bub +11
Mega dziwi mnie wycena Meta i Alphabet.
Obecnie Google to kompletne dno, kompletnie nie radzą sobie z zalaniem wyszukiwarki przez strony tworzone przez AI.
Jak szukasz jakichś porad zakupowych czy sprzętowych to przekierowuje nawet nie na prawdziwe serwisy, tylko strony zapleczowe. Jak szukasz informacji o filmach - proponuje halucynacje napisane przez AI. Plotki nt. celebrytów - np. kto ile zarabia - wyświetla kompletnie nieprawdziwe serwisy ze zmyślonymi informacjami.
Jak
Obecnie Google to kompletne dno, kompletnie nie radzą sobie z zalaniem wyszukiwarki przez strony tworzone przez AI.
Jak szukasz jakichś porad zakupowych czy sprzętowych to przekierowuje nawet nie na prawdziwe serwisy, tylko strony zapleczowe. Jak szukasz informacji o filmach - proponuje halucynacje napisane przez AI. Plotki nt. celebrytów - np. kto ile zarabia - wyświetla kompletnie nieprawdziwe serwisy ze zmyślonymi informacjami.
Jak

RTX 4060 Ryzen 5 5600. W Kingdom Come 2 na ultra z DLSS 70-80 fps.
Mam tę kartę od roku i jest zaje*ista. Jedyna gra, z którą do tej pory musiałem iść na ustępstwa to Indiana Jones, a poza tym jest bajka. A ile się nasłuchałem od internetowych ekspertów, że mam kastrata i że za chwilę będę grał na minimalnych XD Beka z was.
Pozdrawiam z Henryczkiem <3
#gry #
Mam tę kartę od roku i jest zaje*ista. Jedyna gra, z którą do tej pory musiałem iść na ustępstwa to Indiana Jones, a poza tym jest bajka. A ile się nasłuchałem od internetowych ekspertów, że mam kastrata i że za chwilę będę grał na minimalnych XD Beka z was.
Pozdrawiam z Henryczkiem <3
#gry #

źródło: temp_file1366574635575997938
Pobierz
#bekazkonfederacji #polityka #bekazpisu
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzNo, ale, że pisowiec się ośmieszył to niedobra jest mówić jakiej jest przynależności partyjnej.
@ish_waw: Morawiecki reprezentuje zwasalizowaną, polskojęzyczną partię, nie Polskę.
To jest tak głupie, na tak wielu poziomach. Dlaczego Morawiecki (jako były premier) ma reprezentować Polskę, a nie np. Szydło? Albo Miller? Albo Kopacz? Czy było oficjalne zaproszenie jakiegoś byłego premiera że ma MSZ reagować? Jak nie, to Morawiecki tam jest prywatnie, więc pretensje do osób które mu to załatwiły. Może Tarczyński np. wpuścił Matiego na minę.
Tak czy siak, Berkowicz znowu udowodnił że stał się synonimem słowa idiota.
@ish_waw: A wjechał na paszporcie zwykłym, czy dyplomatycznym?
Takie tam przemyślenia
Tymczasem Morawiecki stwierdził, że wcale się tam nie wybierał, tylko akurat przechodził obok. XD