Aktywne Wpisy

mirko_anonim +859
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Megasuper +99
Jako że wykop ma siłę i dzięki nam deweloperzy będą musieli ujawniać ceny to może zorganizujemy kolejną presję dla rządu - aby wprowadzili podatek od każdego psa. Kocham psy ale każdy kto żyje w mieście lub tym bardziej w bloku widzi że to jest przeginka. Psy generują hałas i bród. No i niestety ludzie nadal nie sprzątają po psach. I zupełnie nie rozumiem dlaczego państwo prowadza podatek od deszczu a o psach

źródło: temp_file7835445001372811514
Pobierz
#valused #leki #farmacja #medycyna #psychika #tabletki #psychologia
Brał ktoś z Was Valused i może powiedzieć, jak się po nim czuł? Czy uspokaja? Czasami mam lęki, sytuacje stresowe, przy których nie jestem do końca sobą. Problem tkwi w głowie, wymyślam sobie to i myślę, że potrzebuje czegoś, co mnie uspokoi.
Patrząc na skład, Valused wydaje się dość bezpiecznym lekiem, aby go brać raz na weekend przed np. ważnym spotkaniem, aby uspokoić umysł. Nie chciałbym faszerować się jakimiś mocniejszymi lekami ani odwiedzać psychologa i bez sensu tracić pieniądze.
A jeśli nie Valused, to może pomógł Wam jakiś magnez czy coś podobnego dla poprawy samopoczucia?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
To dopiero uspokaja
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
valusedu - validol. Skład ciut inny, ale też jest lekiem ziołowym, kosztuje mniej niż dyszkę i