Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#valused #leki #farmacja #medycyna #psychika #tabletki #psychologia

Brał ktoś z Was Valused i może powiedzieć, jak się po nim czuł? Czy uspokaja? Czasami mam lęki, sytuacje stresowe, przy których nie jestem do końca sobą. Problem tkwi w głowie, wymyślam sobie to i myślę, że potrzebuje czegoś, co mnie uspokoi.

Patrząc na skład, Valused wydaje się dość bezpiecznym lekiem, aby go brać raz na weekend przed np. ważnym spotkaniem, aby uspokoić umysł. Nie chciałbym faszerować się jakimiś mocniejszymi lekami ani odwiedzać psychologa i bez sensu tracić pieniądze.

A jeśli nie Valused, to może pomógł Wam jakiś magnez czy coś podobnego dla poprawy samopoczucia?

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

• 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@mirko_anonim tak naprawdę myślę, że zależy jaką masz tolerancję - tak jak na niektórych nie działa kofeina, na innych nie działają ziółka, w tym te uspokajające znajdujące się w valusedzie. Leki ziołowe nie mają dużej mocy, ale jeśli nie masz dużych tych lęków, chcesz sobie pomóc bez wizyt u specjalisty to polecam coś podobnego do
valusedu - validol. Skład ciut inny, ale też jest lekiem ziołowym, kosztuje mniej niż dyszkę i
  • Odpowiedz