Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ponad rok temu rozstałam się z wieloletnim partnerem z którym byłam od 3 roku studiów. W pewnym momencie zaczęło się psuć i po próbach walki o związek podjęliśmy decyzję o rozstaniu. Przebolałam, przepracowałam, czuję się gotowa na nowy związek. Z tyłu głowy mam jednak fakt, że mam 29 lat, wszystkie koleżanki są dawno po ślubie, niektóre mają nawet dzieci a ja zaczynam w tym wieku od nowa. Czy 29 latka z czystą kartą (bez ślubu w przeszłości, bez dzieci) ma jeszcze szansę poznać kogoś wartościowego? Nie mam dużych wymagań, byle był wierny, lojalny, kochający, wspierający i lubił chodzić po górach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

• 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Czy 29 latka z czystą kartą (bez ślubu w przeszłości, bez dzieci) ma jeszcze szansę poznać kogoś wartościowego? Nie mam dużych wymagań, byle był wierny, lojalny, kochający, wspierający i lubił chodzić po górach ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@mirko_anonim: Tak ma! :p Dlaczego miałaby nie mieć?
  • Odpowiedz
@mirko_anonim nie rozumiem czemu miałabyś nie mieć szans. Chyba jednak tego związku nie przepracowałaś skoro masz takie lęki. Znaleźć kogoś można w każdym wieku jeśli się nie ma dzieci czy wielkiej traumy/problemów z eks (nie ważne czy mężem czy chłopakiem). Mając dzieci często jest trudniej bo nie wybieramy kogoś tylko pod siebie ale też na ojca dziecka a mało mężczyzn potrafi czy chce być ojcem swoich dzieci a co dopiero obcych
  • Odpowiedz
Czy 29 latka z czystą kartą (bez ślubu w przeszłości, bez dzieci) ma jeszcze szansę poznać kogoś wartościowego?

@mirko_anonim:
Taka kobieta to rarytas, szczególnie dla facetów starszych od niej.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:

Czy 29 latka z czystą kartą (bez ślubu w przeszłości, bez dzieci) ma jeszcze szansę poznać kogoś wartościowego?

ma i po trzydziestce. Ba, może trafić na takiego faceta, o którym marzyła całe życie. Been there :)
  • Odpowiedz
Z tyłu głowy mam jednak fakt, że mam 29 lat, wszystkie koleżanki są dawno po ślubie, niektóre mają nawet dzieci a ja zaczynam w tym wieku od nowa.

@mirko_anonim: połowa z nich już szuka sobie nowej gałęzi, bo stara się znudziła. Lepiej teraz niż po ślubie i z dzieckiem.
  • Odpowiedz