Aktywne Wpisy

PorzeczkowySok +20

źródło: 100101110110010110110
Pobierz
Aloms +1
Jestem chory, biorę antybiotyk i mnie trochę dusi. Dziś w nocy podczas napadu kaszlu coś mi się stało w plecy. Momentalnie przy którymś z kaszlniec tak mnie zgięło ze ledwie doszedłem do łóżka. Byłem wtedy na stojąco. Lekko się zgarbiłem/ pochyliłem podczas kaszlu. Ogólnie była to nienaturalna pozycja. Bol mnie jakoś na samym dole pleców, przy samej dupie. Każdy ruch to jest ból a najmocniej przy kaszlu gdzie napina mi się odcinek
Ponad rok temu rozstałam się z wieloletnim partnerem z którym byłam od 3 roku studiów. W pewnym momencie zaczęło się psuć i po próbach walki o związek podjęliśmy decyzję o rozstaniu. Przebolałam, przepracowałam, czuję się gotowa na nowy związek. Z tyłu głowy mam jednak fakt, że mam 29 lat, wszystkie koleżanki są dawno po ślubie, niektóre mają nawet dzieci a ja zaczynam w tym wieku od nowa. Czy 29 latka z czystą kartą (bez ślubu w przeszłości, bez dzieci) ma jeszcze szansę poznać kogoś wartościowego? Nie mam dużych wymagań, byle był wierny, lojalny, kochający, wspierający i lubił chodzić po górach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@mirko_anonim: Tak ma! :p Dlaczego miałaby nie mieć?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@mirko_anonim:
Taka kobieta to rarytas, szczególnie dla facetów starszych od niej.
ma i po trzydziestce. Ba, może trafić na takiego faceta, o którym marzyła całe życie. Been there :)
@mirko_anonim: Z doświadczenia wiem, że za tym kryje sie coś więcej i tych wymagań jest zdecydowanie wiecej.
@mirko_anonim: połowa z nich już szuka sobie nowej gałęzi, bo stara się znudziła. Lepiej teraz niż po ślubie i z dzieckiem.
Jasne, że masz. Ja podobny wiek i podobna sytuacja, jednakże będę szukał trochę młodszej kobiety z uwagi na ewentualnie potomstwo w przyszłości.
@mirko_anonim: To trwało od dłuższego czasu, zaczęłaś się nudzić, jak większość kobiet - nie rozumeisz idei zwiazku, który jest z definicji nudny.
Jaka czysta karta skoro używka?
Ja w tym samym wieku i też zaczynam wszystko od nowa. Grunt to myśleć pozytywnie ( ͡º ͜ʖ͡º)
@mirko_anonim: nie nie ma, szykuj trumne. jezu ludzie xd....