Aktywne Wpisy

Soothsayer +74
jak już rozwinę kołhoz to zatrudnię wszystkich frenów

Wink +19
Widziałem wątek na reddicie gdzie ktoś szukał podobnych gier #expedition33 (chodziło o emocje, zwroty akcji, postacie które można polubić) i zaczęła się wyliczanka soulslike'ów i jRPGów.
Jakie emocje przez 20 godzina da mi Dark Soulsów? Dla nowego gracza ewentualnie w---w, że nie może ubić jakiegoś przeciwnika xD
Ale tak zacząłem się zastanawiać jaka gra tak właściwie podobne emocje wywołała we mnie, jaka gra była poruszającą, piękną i mądrą opowieścią?
Do
Jakie emocje przez 20 godzina da mi Dark Soulsów? Dla nowego gracza ewentualnie w---w, że nie może ubić jakiegoś przeciwnika xD
Ale tak zacząłem się zastanawiać jaka gra tak właściwie podobne emocje wywołała we mnie, jaka gra była poruszającą, piękną i mądrą opowieścią?
Do

źródło: image
Pobierz
#studia #studbaza #praca #pracbaza
Ukończyłem jeden kierunek studiów #kryminologia (I stopnia). Rozpocząłem również drugi kierunek #biologia w #torun (również I stopnia). Czy kończenie drugiego kierunku ma sens i cokolwiek daje na rynku pracy? Rzucić drugi kierunek i rozpocząć mgr czy może studiować na studiach magisterskich i w tym czasie równolegle studiować drugi kierunek.
Bardzo proszę o pomoc, bo już ręce mi opadły...
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Najwięcej w twojej przyszłej karierze pomoże ci zbieranie kolegów na studiach, znajomości z wykładowcami oraz oczywiście znajomości w branży.
Ja po skończeniu I stopnia rozpocząłem kolejne studia i je ukończyłem na drugim
Komentarz usunięty przez autora