Wpis z mikrobloga

#worldofwarcraft #wow #gry

Powiem wam kochani, że już tak blizzard tę grę rozpizdzil, ze ja już nie wiem gdzie jestem, questy z jakiego dodatku robię, nasrali płatnym kontentem jak w jakiejś g---o gierce na komórce. Dobrze, że chociaż jeszcze ten Classic się ostał…
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@DrFaithless:

Rok Pański 2025

granie w retaila

W retaila grają już tylko największe retardy, co ze smakiem zjedzą każdą kupę blizza i osoby od lat uzależnione od gry, gracze normalni się tam nie ostali.
Dla normalnych ludzi masz Classica Fresh i SOD lub od jakiś 7 lat Turtle WOW jeśli nie chcesz płacić blizzowi.
  • Odpowiedz
@Judicator: To zależy jak im wyjdzie przejście na UE5 (twórcy twierdzą, że są za bardzo ograniczeni w tworzeniu dodatkowych stref na normalnym silniku wowa, a chcą zrobić outland bazujący na alfie TBC + własną interpretację Northrend bazującą na Warcrafcie 3), bo jak gra stanie się niegrywalna jak pozostałe gry na UE5 (nawet w takim kreskówkowym Marvel Rivals ciężko te głupie 120 FPS osiągnąć, a tutaj mówimy o ruskich amatorach, a
SonidoStark - @Judicator: To zależy jak im wyjdzie przejście na UE5 (twórcy twierdzą,...
  • Odpowiedz