Wpis z mikrobloga

Czy to już piekło mężczyzn jeśli salony kosmetyczne odmawiają wykonania zabiegu depilacji laserowej albo żądają 100-200zł więcej od każdej okolicy bo jestem mężczyzną? Chciałem zrobić bikini pełne i pachy. W moim mieście jest 5 takich salonów, w 1 nawet pach mi nie zrobią, w 2 tylko pachy ale +200zl, 3 tak samo ale +100zł, w 4 też nie przyjmują mężczyzn, 5 tak oczywiście cena taka jak w cenniku. Udałem się do 5 w gabinecie okazało się, że w sumie to tylko pachy i wzgórek łonowy mi wydepiluje bo tak. Policzone zostało jak bikini pełne 400zł + pachy 250zl. Po miesiącu moja dziewczyna udała się w to samo miejsce na pierwszą swoją depilację i wybrała nogi, gratis wykonano jej też pachwiny i wypiła herbatkę, zapłaciła 300zł (promocja 50%). Zapytała o bikini pełne to usłyszała ze w tym pakiecie to jest dosłownie pełne bikini + pośladki i szpara pośladkowa za 400zł...

#pieklomezczyzn #depilacja #depilacjalaserowa
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Sayidov: dziwne to trochę, ja robiłem się cały w Gdańsku gadałem nawet o tym z dziewczyną co mnie robiła mówiła, że kiedyś tj okolice 2013 to byłby z tym problem, ale obecnie to faceci normalnie chodzą i nikt nie odmawia ani nie traktuje jakoś inaczej
  • Odpowiedz
ale co ja mam wyjaśniać, zadałeś pytanie dostałeś odpowiedź, jak chcesz bardziej sprecyzowane wyjasnienie to zadaj jakieś pytanie konkretniejsze

@Soothsayer: a widzisz, op dostał to samo pytanie, a jednak potrafił napisać coś z sensem. Dlatego od dostał plus, a ty nie.
  • Odpowiedz