Wpis z mikrobloga

• 99
@Przypadkowy: można budować klocki jak się jest starszym. Oni nawet tego nie sprawdzają, uwierz mi. Poza tym, mam syna. Czy budowanie z dzieckiem też jest zakazane?
  • Odpowiedz
  • 1
@ExtraPensja: A nawet nie wiem co Racing Brick reklamował ale mnie zainteresowałeś :D Ja kupiłem projekt stąd i sam wydrukowałem. Mam drukarkę więc mogłem wydrukować sobie sam. Tak naprawdę to musiałem dokupić tylko rolkę pomarańczowego filamentu bo biały i czarny już miałem ale jakbym nie miał to koszt razem z projektem to byłoby ok 150 ziko. Ale mega warto :)
@Dundes2136 e tam, j---ć klockowych hejterów, nie ma się
  • Odpowiedz
@Navrazz: A jakbym sie do Ciebie ladnie usmiechnal i dal troche swoich pieniedzy jak zdobede prace za jakis czas, to zrobilbys mi takie same? XD
Napisz tylko tak lub nie a gdy juz przestane biedowac to sie do Ciebie odezwe w tej sprawie.
  • Odpowiedz
  • 1
@ExtraPensja: pewnie, coś ogarniemy. Chociaż nie jest to szybki wydruk bo łącznie z 40h na spokojnie więc trochę będziesz musiał poczekać na efekt końcowy ale za cenę filamentu + KP moglibyśmy się dogadać :D

@romanzholandii no to pokazuj, pokazuj :)

@mixererek dziękóweczka. Ogólnie to nie dbam za specjalnie. Raz na jakiś czas przecieram po prostu z kurzu i tyle. Ale nie zbiera się jakoś szczególnie.
  • Odpowiedz
  • 1
@grzesiek_888: O kurde, mega fajne. W sumie może jakoś bym sobie ogarnął wersję mini takiego lustra, pasowałoby rewelacyjnie.
@cielo no właśnie będę się zastanawiał co jeszcze dodać/przerobić żeby wyglądało to jeszcze lepiej. Dodanie jakiegoś koloru na ścianę to nie głupi pomysł.
  • Odpowiedz