Aktywne Wpisy

saintie +17

gram_w_mahjonga +133
#wykop #moderacja #topwszechczasow
Serio, wykopie. Robicie wszystko, żeby przestać tu się udzielać.
Dla wyjaśnienia - CO ROKU zapraszam na discordowy czat - czat, który praktycznie się kojarzy z wykopem. Czemu akurat teraz to problem? Zapewne nie doczekam się odpowiedzi na odwołanie.
Serio, wykopie. Robicie wszystko, żeby przestać tu się udzielać.
Dla wyjaśnienia - CO ROKU zapraszam na discordowy czat - czat, który praktycznie się kojarzy z wykopem. Czemu akurat teraz to problem? Zapewne nie doczekam się odpowiedzi na odwołanie.
źródło: top usuniey
Pobierz

Dopiero zauważyłem że wrzutka z twittera jest na głównej już, dorzucę link do YT w powiązanych
Komentarz usunięty przez moderatora
@Bogactwo_czesc_glowna: Myślę że chciał "pomóc", zrobić obywatelskie zatrzymanie i z góry założył że taksówkarz winny bo czemu nie. Skończy się tak że to jemu zrobią zatrzymanie xD
@Andrzej_Buzdygan: kiedyś bym Cię pewnie zaatakował za opluwanie Polaków, ale niestety im starszy jestem tym bardziej widzę, że tacy jak Ty mają zwyczajnie rację...
@eseml: wymagasz od takich jednostek myślenia i przewidywania? Większość patusow i jednostek, które sprawiają problemy na drodze ma personalizowane tablice lub "po znajomości".
Oni są przekonani o swojej zajebistosci i tym, że robią dobrze, a to im dzieje się krzywda.