Aktywne Wpisy

Ana77 +294
Leże w łózku z kotem i ryczę. Z wieloma rzeczami sobie w życiu poradziłam, ale wykańcza mnie psychciznie, że nikt mnie nie chciał. Tak mi to zryło psychikę, że boję się nawet wrzucić zdjęcie na aplikację randkową.Jak mam kogoś poznać jak wstyd mi za swoje życie?
Samotność jest trudna, wszystkie radości smutni dzielisz tylko ze sobą.Nie ma tego jak rozpracować i rozładowac całe napięcie przeżywając to z kimś.
Słyszałam, że życie w pojedynkę
Samotność jest trudna, wszystkie radości smutni dzielisz tylko ze sobą.Nie ma tego jak rozpracować i rozładowac całe napięcie przeżywając to z kimś.
Słyszałam, że życie w pojedynkę

mam_spanko +335
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Pytanie tylko, co oni mają do gadania na temat przepisów w mieście, w którym nie mieszkają i nie płacą podatków? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie chcemy waszych samochodów na ulicach Krakowa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@francoisinho: tutaj nawet mieszkańcy Krakowa nie mają za wiele do gadania.
Wprowadzą durne przepisy prędzej czy później w takiej lub innej formie i żadne protesty tutaj nie pomogą. Wszyscy będą cierpieć za 5-10 lat, ale na zmiany będzie za późno.
@mac_mod: To problem twojej wspolnoty nie MPEC
źródło: Rejestracja-KWI
PobierzTo niech dojadą do krk i przesiadają się w tramwaj, wtedy żadnych opłat z SCT mieć nie będą.
Mam się cieszyć, że korkują mi ulice?
@francoisinho: to postawcie sobie rogatki na wjazdach do miasta i nie wpuszczajcie nikogo. Tam ludzie jadą do pracy a nie bo tak wam zazdroszczą życia w tym zasranym k--------u.
Mamy XXI wiek, nie będzie rogatek tylko kamery naliczającr opłaty - jedyne 600 zł miesięcznie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli o mnie chodzi to możecie tu nie przyjeżdżać do pracy o pracować w wiejskich januszeksach ( ͡
Tramwaje są dla plebsu z okolicznych wsi, ja wolę wygodnym samochodem się przemieszczać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Oczywiście też będziesz mógł to robić za 600 zł miesięcznie ( ͡° ͜ʖ ͡°)