Wpis z mikrobloga

@czteroch: jaki jest sens powstawania tych AI profili? czy tylko łowienie naiwnych ludzi co komentują zdjęcia i budowanie na nich bazy danych podatnych na dalsze manipulacje/wymuszenia itp?
  • Odpowiedz
@Sangreal: @Farmer_Joe farmy hajsu ale nie od Facebooka. Jak tam skomentujesz to napisze do ciebie jakiś typ (bot) i próbuje się zakumplować, a potem już standardowo prośba o przelew albo kartę kredytową. Widziałam na yt jak jakiś typ to sprawdzał, ale sam się bał żeby się faktycznie nie dać oscamować i dość szybko zrezygnował z rozmowy
  • Odpowiedz
uderzyć głową w ten czub.

@Chrystus: projekt przewiduje że po oparciu się, fotel leci do tyłu z powodu bardzo wysokiego środka ciężkości a ty czaszką wbijasz się w dziób... może i nieładne ale za to niepraktyczne.
  • Odpowiedz
na większości tych grafik są rzeźby z drewna, znaczy się że to ma wzięcie, jak AI podłapie to cały facebook będzie niedługo drewniany, potem Apple wypuści iphone z rzeźbieniami z drewna, BMW doda grill przedni z drewna
  • Odpowiedz
@Returned: dostajesz zaproszenie na 7 dni kazan, mozesz wybrac sobie jaka godzina ci odpowiada, dziela cie na grupy i jesli przez tydzien wydasz sie im odpowiednio glupi to ida z tym dalej. najprawdopodobniej ciagna pieniadze bo mowia o powrocie jezusa i chyba akurat tak sie sklada ze go znaja czy cos. na "kazaniach" mowia o zakazie zadawania pytan i ogolnie odzywania sie i dra sie na starych dziadkow ktory maja
  • Odpowiedz
mam to ponagrywane. wedlug mnie to naprawde duza organizacja przestepcza zerujaca na ludziach lekko mniej rozgarnietych. moze nazbieram wiecej matwrialow albo przejde przez ich rekrutacje to powiem co jest dalej. ale sa s--------y bardzo sprytne i nie tak latwo ich oszukac
  • Odpowiedz