Wpis z mikrobloga

"PODSUMOWANIE

Wszystkie te czynniki prowadzą do opłakanych skutków demograficznych, których nie da się odwrócić. Może napisze coś brutalnie i bez empatii, ale prawda jest taka, że obecnie kobiety mają na tyle silne podstawy społeczne, że mogą sobie wybierać i przebierać w młodych mężczyznach. Dopóty jest ich tak znacząco mniej od mężczyzn, to tak będzie to wyglądało. Nie ma podaży, to wzrasta popyt – proste.

Dlatego obecnie młodzi mężczyźni, którzy są przeciętni -mają naprawdę duży problem ze znalezieniem sobie odpowiedniej partnerki. W ten sposób nie będzie rodzić się więcej dzieci, bo po prostu nie ma z czego, skoro co piąty młody mężczyzna musi pozostać bez pary.

Rzeczywistość jest brutalna, ale chciałbym też obronić Panie, które nie szukają „przegrywa” lub przeciętniaka. Podobnie jak to, że niektóre „lecą na pieniądze”. Świat od człowieka pierwotnego tak funkcjonował. Kobieta podświadomie wybierała mężczyznę, który potrafi zapewnić bezpieczeństwo. Upolowanie mamuta i zjedzenie go w jaskini jednak jest lepsze od przymierania głodem i jedzenia poziomek. Dzisiaj tym mamutem są pieniądze.

Szczerze mówiąc, bardzo niechętnie chciałem zamieszczać ten wpis. Porusza on bardzo drażliwe sprawy światopoglądowe. Natomiast z drugiej strony uważam, że jest on potrzebny. Demograficzni badacze często odrzucają przedstawioną przeze mnie rzeczywistość. Nie biorą tego pod uwagę. Mam natomiast pewną obawę, że kiedyś u nas „wojna płci” przy większej radykalizacji może skończyć się tak, jak w Korei Południowej."

Its' over dla dobrych chuopów z tagu jak widać mirasy niestety... ¯_(ツ)_/¯

#p0lka #p0lki #p0lek #k0biet #k0biety #k0bieta #kobieta #kobiet #kobiety #polka #chad #logikarozowychpaskow #rozowepaski #zwiazki #tinder
#przegryw #badoo #sympatia #fotkapl #milosc #hipergamia #s--s #julka #cuckold #erasmus #natura #szarpankizzyciem #blackpill
WiecznySingielprzed30 - "PODSUMOWANIE

Wszystkie te czynniki prowadzą do opłakanych s...

źródło: temp_file8759223406980329669

Pobierz
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach