Aktywne Wpisy

Kostor95 +23
Jak ja nie lubię tego uczucia niepewności przed zakupem czegokolwiek na lata, to pojęcia nie macie. Spamie postami i dopytuje po dwa razy o różnorakie rzeczy, żeby mieć pewność, a filmików i recenzji to z 5 godzin obejrzałem.
Na jakich monitorach gracie w gry przy biurku mając PC? Jest to 27 cali, czy 32? Znajdzie się tutaj może ktoś, kto przesiadał się z 27 cali na te 31,5 i opowie o swoim
Na jakich monitorach gracie w gry przy biurku mając PC? Jest to 27 cali, czy 32? Znajdzie się tutaj może ktoś, kto przesiadał się z 27 cali na te 31,5 i opowie o swoim

źródło: IMG_0233
Pobierz
Arbuzlele +245
Naprawdę nie powinienem tego pisać. Wiele osób odradzało mi wchodzenie na ciężkie tematy światopoglądowe, a zwłaszcza te dotyczące relacji damsko-męskich. Analitycy, demografowie i inni szerokorozumiani eksperci, szukają przyczyn niskiej dzietności nie tam, gdzie trzeba. Postulują jakieś nowe pakiety finansowe, programy i nie wiadomo, co jeszcze. Tylko, gdy ludzie nie łączą się w pary, to raczej nie będzie z tego dzieci.
Współczuję młodym chłopakom, którzy szukają dla siebie żony. Poprzeczka na rynku matrymonialnym jest postawiona tak wysoko, że dwudziestopięcioletni Antoni, który jeździ sobie widlakiem po magazynie i nie wygląda jak model z okładki, ma potencjał na samotność do końca swojego życia.
#p0lka #p0lki #p0lek #k0biet #k0biety #k0bieta #kobieta #kobiet #kobiety #polka #chad #logikarozowychpaskow #rozowepaski #zwiazki #tinder
#przegryw #badoo #sympatia #fotkapl #milosc #hipergamia #s--s #julka #cuckold #erasmus #natura #szarpankizzyciem #blackpill
źródło: temp_file1839354027235568477
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
@WiecznySingielprzed30:
Taki jego wybór, wziąłby się za konkretny fach w budowlance, to by miał kasę na żonę z Azji czy Ameryki Południowej.