Wpis z mikrobloga

Dlaczego wypok wprowadził kolejną złą zmiane czyli usunięcie formatowania tekstu w psotaci pogrubienia i pochylenia, a do tego brak opcji cytowania???

#wykop #programowanie #nowywykop
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@gorzki99: możliwe, że autorowi @essos chodzi o to, że na nowym wykopie pogrubienia i inne formatowanie jest bardzo nieczytelne ze względu na użytą czcionkę. Z dodatkiem Wykop X Style jest dużo czytelniej i wyraźniej widać każdy sformatowany tekst:
WykopX - @gorzki99: możliwe, że autorowi @essos chodzi o to, że na nowym wykopie pogr...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
możliwe, że autorowi @essos🔰 chodzi o to, że na nowym wykopie pogrubienia i inne formatowanie jest bardzo nieczytelne ze względu na użytą czcionkę

@WykopX: nie mam pojecia jak to wyglada z tamta czcionka. Ja widze calkiem spoko.

PS. Przyciski formatowania znikają przy wąskim ekranie, a więc
  • Odpowiedz
@WykopX: Miras pare razy zesmy juz rozmawiali i wiesz ze ja to detka w takich tematach.
ja wiem tylko ze musialem zapamietac kilka kombinacji.

Swoja droga kiedys na wypoku to dzialalo tak ze zaznaczales i klikales "odpowiedz". I pojawial sie cytat.
Teraz to raz dziala a raz nie. Wiec trza po zaznaczeniu kliknac ctrl+c na wszelki wypadek jakby nie zadzialalo.

I jak nie zadziala to klepnac ">". Nic trudnego :P
  • Odpowiedz
@gorzki99: Staram się zawsze pisać najprościej jak potrafię. Jeśli coś jest niezrozumiałe to zawsze chętnie wyjaśnię (w kwestiach, o których akurat mam pojęcie). ()
  • Odpowiedz
Staram się zawsze pisać najprościej jak potrafię. Jeśli coś jest niezrozumiałe to zawsze chętnie wyjaśnię (w kwestiach, o których akurat mam pojęcie). ()

@WykopX: Nie no. Tlumaczyc nie musisz. Zrozumialem ze jest jakistam ogolny format takich "skrotow" i wypok go lepiej lub gorzej stosuje. Tyle mi wystarczy :P

Swoja droga to wlasnie dlatego nie da sie na wykopie zapodac "osmiu gwiazdek" :D a
  • Odpowiedz
Swoja droga to wlasnie dlatego nie da sie na wykopie zapodac "osmiu gwiazdek" :D a nie ze cenzura :)

LennyFace który oryginalnie zawsze wygląda tak: ¯\_(ツ)_/¯ - był problem, ponieważ zawiera podkreślenie, więc nowy Wykop zamieniał to na kursywę i robił
takiego mutanta bez ramion: ¯_(ツ)/¯ który włączał kursywę w tekście XD tak jak teraz
dlatego zdecydowali się na całkowite ucięcie ramion i po prostu zostawili teraz w okienku
takiego potworka:
  • Odpowiedz
@WykopX: No i ciekawe ciekawostki. Pewno jest jeszcze milion takich "skrotow" a ze de facto korzystam tylko z 2-3 to o reszcie nie wiem :PP

BTW ja nie uzywam lennyface bo nie ogarniam co znaczy co :D
  • Odpowiedz