Aktywne Wpisy

andot +42
Czyli ofiara miała "szczęśliwą rodzinę, męża, dzieci, regularnie jeździli na zagraniczne wakacje", a pracowała na cieciówce UW... Halo ziemia, coś mi tu nie bangla.
#warszawa #kryminalne #uw #pieklomezczyzn
#warszawa #kryminalne #uw #pieklomezczyzn
miro-lanka +1000
Zasady proste, plusujesz, jak będzie wygranko to dostajesz 10%
W przeliczeniu będzie jakieś pół miliarda wygranej czyli masa pieniędzy.
Druga nagroda dla osoby która napisze na co by przehulała takie pieniądze w wysokości 1 mln PLN (jeśli będzie główna wygrana)
Zielonki nie
W przeliczeniu będzie jakieś pół miliarda wygranej czyli masa pieniędzy.
Druga nagroda dla osoby która napisze na co by przehulała takie pieniądze w wysokości 1 mln PLN (jeśli będzie główna wygrana)
Zielonki nie

źródło: 1000141235
Pobierz
#wykop #programowanie #nowywykop
@essos: Od kiedy nie da sie cytowac?
Albo pogrubiac?
Cos krzywa ta Twoja akcja
@essos: Czego niby nie ma? Picrel
A te znaki specjalne to tak skomplikowane sa ze hej :DD
źródło: image
Pobierzźródło: image
Pobierzźródło: image
Pobierz@WykopX: nie mam pojecia jak to wyglada z tamta czcionka. Ja widze calkiem spoko.
https://pl.wikipedia.org/wiki/Markdown
W zasadzie jest okronony tylko do
ja wiem tylko ze musialem zapamietac kilka kombinacji.
Swoja droga kiedys na wypoku to dzialalo tak ze zaznaczales i klikales "odpowiedz". I pojawial sie cytat.
Teraz to raz dziala a raz nie. Wiec trza po zaznaczeniu kliknac ctrl+c na wszelki wypadek jakby nie zadzialalo.
I jak nie zadziala to klepnac ">". Nic trudnego :P
@WykopX: Nie no. Tlumaczyc nie musisz. Zrozumialem ze jest jakistam ogolny format takich "skrotow" i wypok go lepiej lub gorzej stosuje. Tyle mi wystarczy :P
Swoja droga to wlasnie dlatego nie da sie na wykopie zapodac "osmiu gwiazdek" :D a
LennyFace który oryginalnie zawsze wygląda tak: ¯\_(ツ)_/¯ - był problem, ponieważ zawiera podkreślenie, więc nowy Wykop zamieniał to na kursywę i robił
takiego mutanta bez ramion: ¯_(ツ)/¯ który włączał kursywę w tekście XD tak jak teraz
dlatego zdecydowali się na całkowite ucięcie ramion i po prostu zostawili teraz w okienku
takiego potworka:
źródło: image
PobierzBTW ja nie uzywam lennyface bo nie ogarniam co znaczy co :D